Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Átfejtők és adagolók

Az átfejtők és adagolók olyan kulcsfontosságú borászati kellékek, amelyek elengedhetetlenek a borkészítés során. A borászatban a pontos és hatékony folyadékmozgatás, valamint az alapanyagok precíz adagolása kiemelt jelentőséggel bír a minőségi bor előállítása szempontjából.

Az átfejtők a borászatban az érlelés, tisztítás és tárolás folyamataiban játszanak fontos szerepet. Ezek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a bor egyik tartályból történő áthelyezését a másikba anélkül, hogy az üledékek vagy szilárd részecskék felkavarnák a bor tisztaságát. Az átfejtők alkalmazása lehetővé teszi a bor kíméletes és szűrt áthelyezését, ami hozzájárul a bor tisztaságához és ízéhez.

Az adagolók szintén meghatározó szerepet játszanak a borászati folyamatokban. A bor készítése során gyakran szükséges az alapanyagok, például élesztők, adalékanyagok és enzimek pontos adagolása a borba. Az adagolók segítségével ezeket az anyagokat pontosan és hatékonyan lehet bejuttatni a borba, ami elősegíti a fermentációt, az ízek kiemelkedését és a kívánt borstílus elérését.A borászati átfejtők és adagolók különféle méretekben és kivitelekben elérhetők, amelyek lehetővé teszik a borászok számára, hogy a saját igényeiknek és borfajtáiknak megfelelően válasszanak. Az optimálisan működő átfejtők és adagolók segítségével a borászok hatékonyan tudják kezelni a borokat, és elősegíthetik a minőségi borok előállítását, amelyek ízben, illatban és harmóniában is kitűnnek a pincék polcain.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 690 Ft - 56 490 Ft