Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Szezonális termékek, Karácsony

Karácsony

 

Ahogy közeleg a december, mindannyian az évvégi kedves megpihenésre, a családdal töltött órákra, a közös ünneplésre kezdünk hangolódni. Hiszen méltóképpen és szeretteink körében szeretnénk minden évben eltölteni és megünnepelni az év egyik legfontosabb ünnepét. A karácsonyi hangulathoz azonban néhány kötelező elem is hozzátartozik.

A Karácsony elhagyhatatlan kelléke a fenyőfa (esetleg műfenyő), fenyőillattal és díszekkel, fényekkel. A karácsonyi gyertyának, szerepét átvevő fényfűzéreknek szimbolikus üzenete van, ahogy az ünneppel kapcsolatos összes hagyománynak, szokásnak és kiegészítőnek.

Az igazi fenyőfát szerencsére napjainkban megjelenésükben is pótolni tudják a gyönyörű 2D-s és 3D-s műfenyők. Illatjukat sem kell nélkülöznünk, az illatosító pálcikák elhozzák nekünk gyerekkorunk karácsonyainak illatát.

A karácsonyfa központi eleme az ünnepnek, minden évben a lehető legszebb, tökéletes fát szeretnénk szentestére és az ünnepekre. Ehhez aztán a legszebb karácsonyfadíszekre van szükségünk. A karácsonyfa díszítésének trendjei évről-évre változnak. Míg van, aki nem győzi kapkodni a fejét, hogy naprakész legyen, addig mások a hagyományos díszítésben és az állandóságban hisznek.


33termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
20 809 Ft - 57 099 Ft
Termékkategória
Méret