Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kőműves szerszámok

A kőműves szerszámok olyan eszközök, amelyeket a kőművesek használnak a kő vagy más építőanyagok megmunkálásához, alakításához és illesztéséhez. Ezek a szerszámok játszanak kulcsfontosságú szerepet a kőépítészetben és a kőművesség területén, segítve a szakembereket a pontos és tartós szerkezetek létrehozásában.


33termék
 

Az egyik alapvető kőműves szerszám a kővéső, amelyet a kő formálásához, faragásához és vágásához használnak. A kővésők különböző méretekben és formákban elérhetők, attól függően, hogy milyen típusú munkát végeznek vele a kőművesek. A kalapácsok, főleg a kőműves kalapácsok, segítik a kővésők beverését és a kő megmunkálását.

A kővágó kések vagy kővágó gépek használatosak a kő darabolásához és alakításához. Ezek lehetnek hagyományos kések, melyek kézzel használhatók, vagy modern gépek, amelyek könnyítik a kővágást és időt takaríthatnak meg.

A vakolókanalak és a simítókanalak segítik a kőműveseket az egyenletes vakolat felhordásában és simításában a kő felületén. Az illesztőkanalak segítenek a kőelemek illesztésében, és biztosítják a pontos kapcsolódást a különböző kőelemek között.

A munka során használt speciális ragasztók, vakolatok és cementek mellett a kőművesek gyakran használnak vízszintezőket és mérőszalagokat is, hogy biztosítsák a pontos méreteket és az egyenletes szerkezetek kialakítását.

A kőműves szerszámok kiválasztása és használata szakértelmet igényel, és a megfelelő szerszámok kiválasztása a munka típusától, a kőtípustól és az elvégzendő műveletektől függ. A szakemberek készsége és a megfelelő eszközök alkalmazása kulcsfontosságú a precíz és minőségi kőmunkák elvégzéséhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
331 Ft - 36 830 Ft