Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Műfű

A műfű egy mesterségesen előállított, műanyag alapú növényi szőnyeg, melyet gyakran a természetes fű helyettesítésére használnak különböző területeken. Ezen műszálas fűtípus széles körben elterjedt a kertészetben, sportpályákon, közterületeken és otthoni kertekben egyaránt, mivel számos előnnyel jár a természetes fűhöz képest.


6termék 16

  • Játszóterekre
  • Kertbe
  • Medence köré
  • Teraszra
  • Kültéri illetve beltéri helyiségekbe, ahol a természetes dekoráció indokolja.

Telepítheti betonra, fára, földre stb. Lerakása előtt a felületnek egyenletesnek kell lenni. Gereblyézzük össze a falevelet és az egyéb ágakat stb, a hézagokat és egyéb gödröket töltsük fel. Ha betonra és egyéb mesterséges felületre helyezzük, akkor a felületet tisztítsuk meg és gondoskodjunk a tisztaságáról. A gyepszőnyeget nem kell leragasztani, de ha két darabot szeretnénk egymás mellé elhelyezni, az két komponens ragaszó csíkkal illesszük össze. A ragosztó csík rendelhető webshopunkban. A makacs szennyeződés eltávolítására 3 % ammónia vizes oldatot használjon. Egyéb szennyeződést elegendő kis mosószeres vízzel, majd tiszta vízzel lemosni. Lerakás előtt kérem olvassa el a használati útmutatót.

A műfű kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy szinte minden évszakban zöld és ápolt látványt biztosítson. A környezeti tényezők, mint például a napfény, az eső és a hőmérséklet, kevés hatással vannak rá, így az év bármely szakaszában élvezhető az esztétikus látvány. Emellett a műfű nem igényel öntözést, trágyázást vagy gyomirtást, csökkentve ezzel a fenntartási költségeket és az időráfordítást.

A műfű rendkívül tartós és ellenálló, így ideális megoldást nyújt olyan területeken, ahol nagy a forgalom, például sportpályákon vagy játszótereken. A műfű alkalmazásával egységes és sík felületet lehet létrehozni, ami kiválóan alkalmas sporttevékenységekre vagy pihenésre.

A környezetvédelmi szempontból a műfű használata csökkentheti a vízfelhasználást, mivel nem igényel öntözést, és minimalizálja a vegyszerek használatát. Emellett az allergiásoknak is előnyös lehet, mivel a műfű nem termel polleneket.

Fontos megjegyezni, hogy a műfűnek is vannak korlátai, és bizonyos környezeti kérdéseket is felvet. A környezetbarát anyagok felhasználása és a használt műfű újrahasznosítási lehetőségei kiemelt figyelmet kapnak a fenntartható fejlődés iránt érzékeny társadalmakban. Azonban a műfű továbbra is népszerű megoldás marad olyan területeken, ahol a természetes fű nevelése vagy fenntartása kihívást jelentene.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 065 Ft - 525 259 Ft