Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Extranet 90 g/m2 árnyékoló háló

90 g/m2 súlyú extranet árnyékoló háló zöld, antracit, homok és barna színben. 80%-os fényszűréssel. UV stabil HDPE anyagból


11termék 111

Mi az árnyékoló háló?

 

Az árnyékolóháló egy praktikus és igen sok rétegű felhasználással rendelkező szövet háló, alkalmazásával nem csak árnyékolhatunk,  használhatjuk belátásgátlónak , tér elválasztónak, akár védőhálónak is. A szövéséből adódóan a levegőt átereszti, ezért a légmozgást nem akadályozza a védeni kívánt területen.

 

Az árnyékoló háló felhasználása

 

Az árnyékoló hálót többféle célra is használhatjuk kertünkben, ezért a választáskor  érdemes figyelembe venni, hogy milyen módon szeretnénk alkalmazni. Amennyiben belátásgátlás a fő cél, ne felejtsük el fel mérni, hogy milyen lehetőségeink vannak a telepítésre. A hálót jobb ha  stabil fix helyre rögzítjük, tehát győződjünk meg róla , hogy  rögzítésére alkalmas hellyel rendelkezik. A felszerelése elsőre könnyűnek tűnhet, de a gyakorlatban nem mindig olyan egyszerű, mivel ezeket a termékeket szeretnénk több évig is használni, szánjunk több időt a szakszerű felszerelésre. A webáruházunkban ehhez több féle termék áll rendelkezésre, (gyorskötöző, különféle kertészeti és fémszálas kötözők, csipeszek és zsinegek). A választásnál érdemes figyelembe venni a termék sűrűségét is,  minél vastagabb és sűrűbb szövésű a háló annál jobban védekezhetünk a kíváncsi tekintetek elől. Napjainkban az árnyékoló háló a legközkedveltebb és a legköltséghatékonyabb megoldás erre a célra. Kitűnő megoldást nyújt a veteményes- és  virágos kertünk árnyékolására, megvédhetjük az UV sugárzástól és a széltől. Amennyiben az árnyékolás a célunk, a választáskor kiemelkedően fontos a szín választása. A legnépszerűbb a zöld szín, mert ez a legtermészetesebbnek tűnő és beleolvad kertünk környezetében,  de az árnyékolásnál érdemesebb sötétebbet választani, mint például a szürke és a barna. Természetesen az is fontos hogy kertünkben milyen szín dominál, ez  már egy kiindulási pont lehet a választásnál. Felszerelésnél ha van lehetőségünk vegyük figyelembe a nap mozgását, mert a növényeknek fontos hogy a délelőtti órákban védve legyenek az perzselő napsugarak ellen, főleg forró nyári napokon. A terméket manapság sokan használják kifejezetten építkezési célra, mivel nagyon praktikus több féle szempontból, felfogja a port és  az építkezési területet elfedhetjük a tekintetek elől, továbbá meggátolja a vakolatok és szerszámok leesését. A weboldalunkon megtalálható többféle szín és méret, illetve a felszereléshez szükséges eszközök, üzletünkben személyesen is megtekintheti az általunk forgalmazott hálókat.

 

Gyakran ismételt kérdések

 

Válaszokat gyűjtöttünk össze olyan kérdésekre, amelyeket a legtöbbször tesznek fel a vásárlóink.

  • A termék vágható?
    A hálót nem ajánlatos elvágni ha nem megfelelő a magaság, a visszahajtás javasolt ebben az esetben. A hosszúság vágható...
  • Milyen sűrűt válasszak?
    Amennyiben az árnyékolás a szempont a minél sűrűbbet válasszunk, ha pedig belátásgátlásra szeretnénk használni egyénileg meghatározhatjuk mennyire szeretnénk meggátolni a belátást.
  • Hogyan rögzíthetem?
    A rögzítéshez többféle termék áll rendelkezésre, de leggyorsabban gyorskötözővel rögzíthetjük, ajánlatos méterenként vagy akár félméterenként is.
  • A kerítésen kívül milyen más területen használhatom?
    A hálót használhatja tyúkól fölé kifeszítve árnyékolásra, a teraszra, gépkocsi beállóhoz, teniszpályákhoz, és medence fölé egyaránt.
  • Milyen anyagból készült?
    A termék uv álló HDPE anyagból készült, a legtöbb háló szélénél perforált lyukakkal rendelkezik. Így könnyebben felszerelhetjük.
  • Mennyi idő a kiszállítása az árnyékolóhálónak?
    A termékek készleten vannak, és általában 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk. Személyes átvételnél, ha nem ad le rendelés, akkor is ki tudjuk szolgálni Önt.
Szűrés
Ár
 (Ft)
9 300 Ft - 47 666 Ft
Méret
Szín