Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Hólapát, jégtörő

A hólapát és jégtörő olyan eszközök, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a téli időjárás kihívásaival szembeszálló személyek és közösségek számára. Ezek a szerszámok segítik a havat és jeget eltávolítani járdákról, úttestekről és egyéb területekről, így biztonságosabbá téve a közlekedést és a mindennapi életet.


20termék 120

A hólapátok általában lapos, lapát formájú eszközök, melyeket a hó kézi eltávolítására használnak. Különböző méretűek és anyagokból készülhetnek, például könnyű műanyagból vagy tartós fémötvözetből. A markolatuk lehet hosszú, rövid, vagy kialakításuk lehetőséget ad egyenes vagy görbült lapátolási technikára.

A jégtörők olyan eszközök, melyeket a jeges felületek kezelésére használnak. Ezek gyakran kialakításukban merőleges éllel vagy fogazott részekkel rendelkeznek, amelyek segítik a jégtáblák töredezését és eltávolítását. Kézben tartható változataikon kívül kaphatók még gépi jégtörők is, amelyeket például járdákon vagy parkolóhelyeken alkalmaznak a jeget és havat eltávolítva.

Mindkét eszköz célja a biztonságos közlekedés és a területek tisztán tartása télen. Az emberek a hólapátokat és jégtörőket használják otthonaik előtt, járdáikon és autóik körül, hogy megakadályozzák a baleseteket és a járdák és úttestek tiszta és járható állapotban történő tartását.

A városi területeken a hóeltakarítási flották széleskörűen alkalmazzák ezeket az eszközöket a közlekedési főútvonalak és járdák karbantartására. Az utcai hólapátok és jégtörő gépek segítik a városokat és településeket a téli időjárás kihívásaival szembeni hatékony és gyors reagálásban, biztosítva a közlekedési és közszolgáltatási szükségleteket a hideg hónapokban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 428 Ft - 13 031 Ft