Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Mérőszalag, vízmérték, ölesléc

A mérőszalag, vízmérték és ölesléc mind olyan mérőeszközök, melyek a méretek pontos meghatározására és távolságok mérésére szolgálnak. Ezek a szerszámok a különböző iparágakban, építőipartól a barkácsprojektekig, széles körben alkalmazott eszközök, amelyek hozzájárulnak a precíz munkavégzéshez és az építőipari projektek minőségéhez.


21termék 121

A mérőszalag egy hajlékony szalag, melyet a távolságok mérésére használnak. Általában könnyű, hordozható és rugalmas, így alkalmas számos környezetben történő használatra. A mérőszalagok skálával vagy digitális kijelzővel rendelkeznek, hogy pontos mérési eredményeket nyújtsanak.

A vízmérték vagy szintezőmérő egy eszköz, amelyet a függőleges vagy vízszintes síkban történő irányok ellenőrzésére használnak. Leggyakrabban egy létraformájú eszköz, amelynek buborékszintje a pontos szintezés segítésére szolgál. A vízmértékek különböző méretekben és kivitelekben kaphatók, és segítenek a pontos és szabályos építkezésben vagy bármilyen mérési feladat során.

Az ölesléc, más néven mérőléc vagy mérőbot, egy hosszú és egyenes eszköz, amelyet hosszabb távolságok mérésére használnak. Gyakran a földre fektetve vagy rögzítve segít az egyenes és pontos vonalak kijelölésében. Az öleslécek lehetnek kétoldalas skálával ellátva, és különböző hosszúságokban kaphatók az alkalmazási igényektől függően.

Ezek a mérőeszközök alapvető fontosságúak az építőiparban, a kertészetben, a faiparban és sok más területen. Az építőmunkák során a pontos mérések kulcsfontosságúak a struktúrák szilárdságának és stabilitásának biztosításához. A barkácsprojektek során vagy otthoni felújítások alkalmával a mérőszalag, vízmérték és ölesléc kiválóan szolgálják azokat, akik precíziót és megbízhatóságot várnak el a mérési eredményektől.

Szűrés
Ár
 (Ft)
737 Ft - 18 288 Ft