Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Napernyő, Napvitorla

A napernyő vagy napvitorla egy funkcionális és esztétikus megoldás, amelyet elsősorban kültéri helyszínek, például kertek, teraszok vagy udvarok árnyékolására terveztek. Ezek a szerkezetek árnyékot biztosítanak a napfény ellen, így növelik a kényelmet és védelmet nyújtanak az erős napsugárzás, a hőség vagy akár a rövid ideig tartó eső ellen.


47termék
 

A napernyők különböző méretekben, formákban és anyagokban érhetők el, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az adott tér és stílus igényeinek megfelelően válasszanak. A szerkezetek gyakran készülnek időjárásálló anyagokból, például napálló ponyvából, poliészterből vagy más könnyűsúlyú, de tartós anyagokból. Az acél, alumínium vagy fa szerkezetek biztosítják a stabilitást és a tartósságot.

A napernyők kialakítása lehet manuális vagy automatizált. A manuális napernyőket általában kézi mechanizmussal nyitják és zárják, míg az automatizált verziók esetében motorral vagy egyéb mechanizmussal lehet vezérelni a napernyő mozgását. Az automatizált napernyők általában könnyen kezelhető távirányítóval vagy egyéb vezérlési opciókkal rendelkeznek.

A napernyők egyik változata a napvitorla, amely egy háromszög alakú vagy trapéz alakú, feszített vitorla. A napvitorlák szintén széles választékban elérhetők különböző méretekben és színekben, lehetővé téve a kreatív árnyékolási megoldásokat. Ezeket gyakran oszlopokhoz, falakhoz vagy más struktúrákhoz rögzítik, így alkalmazkodhatnak az adott térhez és elrendezéshez.

A napernyők és napvitorlák nemcsak az árnyékolásra koncentrálnak, hanem esztétikai értéket is hozzáadnak a kültéri környezethez. A megfelelően kiválasztott napernyő vagy napvitorla javíthatja az összképet és kellemesebbé teheti a kültéri tevékenységeket. Emellett hozzájárulhatnak a hőszigeteléshez és védelmet nyújthatnak a káros UV-sugárzás ellen is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 099 Ft - 237 979 Ft
Méret
Napernyő szín