Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Metszőolló, ágvágó

A metszőolló és az ágvágó két különböző, ám hasonló célokra kifejlesztett kerti szerszám, melyek elengedhetetlenek a növények gondozásában és a kert karbantartásában. Mindkét eszköz segíti a kertészeket a növények alakításában, a szükségtelen hajtások eltávolításában és a növények ápolásában.


23termék 123

A metszőolló egy kisebb, könnyen kezelhető eszköz, melyet általában virágok, bokrok és kisebb ágak metszésére terveztek. Két élesen vágó pengével rendelkezik, amelyek precízen és tisztán vágják a növényi szöveteket. A metszőollók különböző méretűek és típusúak lehetnek, így alkalmazkodnak az adott növénytípushoz és a metszési igényekhez.

Az ágvágó egy erőteljesebb eszköz, melyet főként vastagabb ágak és gallyak eltávolítására terveztek. Az ágvágók hosszabb fogantyúval és nagyobb vágókapacitással rendelkeznek, így alkalmasak fák és cserjék ágazatainak eltávolítására is. Az élesebb, erős pengék lehetővé teszik az ágak hatékony és tiszta levágását, minimalizálva ezzel a növények károsodását.

Mind a metszőolló, mind az ágvágó kritikus szerepet játszik a növények egészségének és esztétikájának megőrzésében. A rendszeres metszés és ágazattisztítás segít abban, hogy a növények megfelelően nőjenek és virágozzanak. Az eszközök kiválasztásakor és használatakor fontos figyelembe venni a növények típusát, méretét és az elvégzendő munka jellegét. A megfelelő metszőolló és ágvágó kiválasztása hozzájárul a kert egészséges és szép kialakításához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 282 Ft - 17 687 Ft
Típus