Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Etető, itató

Az etető és itató olyan kiegészítők, melyek különféle háziállatoknak, például kutyáknak, macskáknak, madaraknak vagy más kisállatoknak biztosítanak élelem- és italfogyasztási lehetőséget. Ezek az eszközök nemcsak az állatok alapvető szükségleteinek kielégítésére szolgálnak, hanem segítik az állattartókat a kényelmes és hatékony gondozásban.


18termék 118

Az etetők különböző formákban és méretekben kaphatók, és az állatfajtától függően eltérő kialakításokkal rendelkezhetnek. Például a madáretetők lehetnek magas oszlopok, asztali vagy fali kialakításúak, melyek magasak a földtől, hogy a madarak könnyen hozzáférhessenek. Kutyák vagy macskák esetében az etetők gyakran állványokon vagy talajszinten helyezkednek el, hogy a háziállatok könnyen hozzáférhessenek az ételükhöz.

Az itatók szintén változatos formájúak lehetnek, beleértve a csepegtetővizes itatókat, az automata itatókat, vagy egyszerűbb műanyag tálakat. Az itatók célja, hogy mindig friss és tiszta vizet biztosítsanak az állatoknak, kielégítve az ital iránti igényüket, és elkerülve a kiszáradást.

Ezek az eszközök nemcsak kényelmesek az állatoknak, de elősegítik az állattartók számára is a gondozást és az étel-vízellátást. Az automatizált itatók például biztosítják, hogy mindig friss víz legyen elérhető, anélkül, hogy naponta kézzel kellene újratölteni az itatót.

A kerti madáretetők nemcsak a madarak etetését szolgálják, hanem a kertben élő állatok figyelmét is vonzzák, hozzájárulva a természet közelségéhez. Az etetők és itatók tehát nem csupán praktikus funkciót töltenek be, hanem a háziállatok gondozásának és a természetközeli élménynek is fontos részét képezik.

Szűrés
Ár
 (Ft)
742 Ft - 7 270 Ft