Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Gereblye

A gereblye egy hagyományos kertészeti eszköz, amely számos feladathoz használható a kertben és a kertészeti munkák során. A gereblye általában fogantyúból és hozzá csatlakoztatott, fém vagy műanyag fogakkal rendelkező fejből áll. A fogak lehetnek egyenesek vagy hullámosak, és az eszköz kivitelezésétől függően eltérő célokra használhatók.


73termék
 

A leggyakoribb típusok közé tartozik a falevelek összegyűjtésére és a talaj fellazítására szolgáló lapos fogú gereblye, amely hatékonyan segíti a kerttulajdonosokat az őszi lombkoronák eltávolításában vagy a talaj előkészítésében a tavaszi ültetéshez. Az ugyancsak elterjedt, hullámos fogú változatok kiválóan alkalmazhatók a fű összegyűjtésére és a talaj felső rétegének levegőztetésére.

A gereblye alkalmazása kiterjed a kertművelésről a kerti utak és teraszok takarításáig. A szorosan egymás mellé helyezett fogak lehetővé teszik a kisebb szemét, levelek vagy egyéb szerves anyagok gyűjtését anélkül, hogy megsértenék a talaj felső rétegét. A megfelelően kialakított és minőségi anyagokból készült gereblyék könnyen kezelhetőek és tartósak.

A gereblye használata nem csupán praktikus, hanem fizikailag is kevésbé megterhelő, mint például a hagyományos lapátok vagy ásók. Az eszköz könnyen manőverezhető és alkalmazkodik a különböző kertészeti feladatokhoz. A kertész számára tehát a gereblye nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy hatékony és szükséges segítőtárs a kertművelés és a kerti rend kialakítása során.

Szűrés
Ár
 (Ft)
382 Ft - 14 915 Ft
Típus