Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Vasvilla

A vasvilla egy erős és tartós mezőgazdasági szerszám, mely hagyományosan használatos a kertészkedésben, földművelésben és egyéb mezőgazdasági tevékenységek során. A vasvilla fő alkotóelemei a fogantyú és a villa, melyek együttműködnek a talajmunkában és egyéb kertészeti feladatokban.


36termék
 

A fogantyú hosszú és masszív, leggyakrabban fából vagy más erős anyagból készül. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hatékonyan használja a vasvillát a talaj megmunkálására, gyomlálásra vagy más kertészeti munkák elvégzésére. A fogantyú hossza lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kényelmesen dolgozzon a talaj felett, minimalizálva a hajolást vagy hajolgatást.

A villa a vasvilla élezett része, és ez a szerszámok sokoldalúságát biztosítja. A fogak lehetnek különböző hosszúságúak és formájúak attól függően, hogy milyen típusú munkára szolgál a vasvilla. A szélesebb, laposabb fogakkal ellátott változatokat például gyakran talajlazításra vagy komposztkeverésre használják, míg a keskenyebb, élesebb fogakkal ellátottak alkalmasak lehetnek például szalmaszálak vagy szalmadarabok összegyűjtésére.

A vasvilla rendkívül hasznos eszköz a kertészkedésben, mivel segít a talaj levegőztetésében, a gyomok eltávolításában és a növények gondozásában. Rugalmassága és megbízhatósága miatt a vasvilla a hagyományos mezőgazdasági munkavégzés egyik elengedhetetlen eszközévé vált, és továbbra is fontos szerepet játszik a kertészkedés és a mezőgazdaság területén.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 846 Ft - 25 569 Ft
Típus