Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Lánc, láncalkatrész

A lánc és láncalkatrészei olyan mechanikai rendszerek fontos alkotóelemei, melyek széles körben alkalmazhatók a gépészeti tervezésben, közlekedési eszközökben, ipari gépekben és számos más alkalmazási területen. A láncok általában egy sor összekapcsolt, egymásba kapcsolódó láncszemet tartalmaznak, és különböző formákat ölthetnek, például hengerlánc, szemlánc vagy speciális célú láncok.


95termék
 

A láncok feladata lehet erőátvitel, teherhordás vagy mozgatás, és a láncalkatrészek segítenek a láncok feszességének ellenőrzésében, a lánc hosszának változtatásában vagy specifikus alkalmazási igények kielégítésében.

A láncok gyakran készülnek különböző anyagokból, például acélból, rozsdamentes acélból vagy műanyagból, attól függően, hogy milyen környezeti körülmények között fognak működni. Az acél láncok erősek és strapabírók, míg a rozsdamentes acél változatok ellenállnak a korróziónak, ideálisak vízhez vagy korrózióra érzékeny környezetekben. A műanyag láncok könnyűek és ellenállnak a vegyszereknek, így alkalmasak bizonyos speciális alkalmazásokra.

A láncalkatrészek közé tartoznak például a láncszemek, láncvetők, zárak, kampók és egyéb összekötő elemek, amelyek hozzájárulnak a láncok kialakításához és funkcionalitásához. Az alkalmazásuktól függően a láncok és láncalkatrészeik lehetnek egyszerű mechanikai rendszerek részei vagy összetettebb gépek, például emelőberendezések, járművek hajtóművei vagy ipari gépek alkatrészei.

A láncok sokféle iparágban alkalmazhatók, beleértve az autóipart, a gépipart, az építőipart, a szállítást, a mezőgazdaságot és még sok más területet. A széles körű alkalmazhatóságuk és sokoldalúságuk miatt a láncok és láncalkatrészeik fontos szerepet játszanak a modern mechanikai rendszerekben és gépekben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
51 Ft - 59 065 Ft