Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Tömlőtartó

A tömlőtartó egy praktikus és esztétikus megoldás a locsolótömlő rendszerezett tárolására a kertben vagy az udvaron. Ez a kerti eszköz kényelmet biztosít a kertészek számára, lehetővé téve a tömlő könnyű elérését, valamint a rendezett és biztonságos tárolását. A tömlőtartók kaphatók különböző méretben, stílusban és anyagokból, így alkalmazkodhatnak az egyes kertek és felhasználók igényeihez.


7termék 17

A legtöbb tömlőtartó tervezése magában foglal egy tartós és időjárásálló keretet, amely lehet fém, műanyag vagy fa. Ezek az anyagok biztosítják a tartósságot és ellenállóképességet a kültéri körülményekkel szemben, beleértve a napfényt, esőt és hőmérsékletváltozásokat is. A keret rendszerint rendelkezik egy kampóval vagy más rögzítővel, amely lehetővé teszi a tömlő könnyű felakasztását.

A tömlőtartók általában kialakításuknak köszönhetően a tömlőt egyenletesen és rendezetten tekercselik fel, elkerülve a csomók és az összekuszálódás kialakulását. Ez nemcsak esztétikailag előnyös, hanem segíti a tömlő élettartamának meghosszabbítását is, mivel csökkenti a sérülés és elszakadás kockázatát.

A modern tömlőtartók gyakran tartalmaznak kisebb tároló rekeszeket vagy polcokat, amelyek lehetővé teszik a locsolófejek, kerti kesztyűk vagy egyéb kiegészítők elhelyezését. Ezek a kis tárolóhelyek hozzájárulnak a kert gondozásához és rendezettségéhez.

A tömlőtartók nemcsak funkcionalitást biztosítanak, hanem esztétikai értéket is hozzáadnak a kert kialakításához. A különböző stílusokban és formákban elérhető tartók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy harmonizáljanak a kertük stílusával, és egyben rendezett és ápolt megjelenést kölcsönözzenek a kültéri területnek.