Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kombinált WC ülőke, családi

A kombinált, családi WC ülőke egy innovatív megoldás, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy megfeleljen a családi igényeknek és kényelemnek. Ez a különleges ülőke általában két részből áll: egy normál méretű WC ülőkeből és egy kisebb méretű, gyermekülésből vagy reduktor ülésből. 2 in 1 WC ülőke


5termék 15

Duroplast kombinált családi WC ülőke, 2in1 wc ülőke
A kombinált wc ülőke fékes rendszere nem engedi, hogy a fedél lecsapódjon.Nagyon erős műanyag, garancia 1 év. A kombinált, családi wc tető lényege, hogy 2 db ülőke része van, egyik gyerek, másik  felnőtt. A mechanika hogy egymásból nyílnak. Mind két része fékes csapódás mentes. A DUROPLAST hőre keményedő műanyag., anyagában nyújt védelmet a káros baktériumok és mikró organizmusok ellen. UV álló, több év használata után sem sárgul be. SOFT CLOSE technológia meggátolja a lecsapódást! 

A felnőtteknek szánt rész általában egy hagyományos méretű WC ülőke, amely biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. A gyermekülés vagy reduktor pedig ezen felül helyezkedik el, így a kisebb gyerekek is könnyedén használhatják a WC-t. Ez a reduktor ülés gyakran eltávolítható, így amikor nincs rá szükség, könnyen tárolható vagy eltávolítható a tisztítás érdekében.

A kombinált családi WC ülőkék készülhetnek különböző anyagokból, például műanyagból vagy fa-alapú anyagokból, attól függően, hogy a dizájn, a tartósság és a tisztántartás melyik szempontja a legfontosabb. Az ülések általában rendkívül könnyen tisztíthatók, és sok modell tartalmazhat antibakteriális bevonatokat is.

Ezek az ülések ideálisak olyan családok számára, ahol kisgyerekek is használják a fürdőszobát, mivel egyszerre biztosítják a felnőttek és a gyerekek számára a megfelelő kényelmet és biztonságot. A kombinált, családi WC ülőke egy praktikus és multifunkcionális megoldás, amely hozzájárulhat a fürdőszoba hatékonyabb és kényelmesebb használatához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 590 Ft - 18 000 Ft