Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Lecsapódásgátlós WC ülőke

Szabványos WC csészékre univerzálisan felszerelhetőek! A felszereléshez nincs szükség szerszámra, mert az egységcsomag tartalmazza a rögzítőanyák meghúzásához szükséges kulcsot is. 

Zajmentes hétköznapokra vágyik? A lecsapódásgátlós wc ülőke egy zajtól biztosan megmenti az egész családot, ugyanis a fékes rendszere nem engedi, hogy lecsapódjon. Válasszon kedvére egyszínű vagy mintás lecsapódásgátlós wc ülőkét! Ajánljuk a kisgyermekek biztonsága érdekében egyaránt.


47termék
 

Lecsapódásgátló wc ülőke mely rozsdamentes fémzsanérral van szerelve. Ezen ülőkék nem három oldalt mintázottak. 
Duroplast lecsapódásgátlós fémzsanéros WC deszka hatalmas választékban.
Nagyon jó minőségű wc tető. Könnyen tisztán tarthatóak, ellenállnak a vegyszereknek. A felületük antibakteriális. Erős lecsapódásmentes fémzsanérok biztosítják a nehezebb (súly) terhelést. Könnyű fel és le szerelni a fajanszról, ezáltal könnyebb a szaniter tisztítása. A DUROPLAST hőre keményedő műanyag., anyagában nyújt védelmet a káros baktériumok és mikró organizmusok ellen. UV álló, több év használata után sem sárgul be. SOFT CLOSE technológia meggátolja a lecsapódást! 

A lecsapódásgátlós WC ülőke modern és innovatív megoldás, mely hozzájárul a fürdőszoba kényelméhez és higiéniai szintjének növeléséhez. Ez az ülőke olyan kialakítással rendelkezik, amely megakadályozza a hirtelen lecsapódást, valamint lassú, kontrollált leengedést biztosít. Ez nem csak zajcsökkentést eredményez, de megakadályozza a kisebb sérüléseket is, mivel a fedél lassan és fokozatosan záródik.

A lecsapódásgátlós ülőke gyakran készül tartós anyagokból, mint például a fenol aldehid vagy műanyag, melyek ellenállnak a nedvességnek és könnyen tisztíthatók. Emellett a tapadásmentes bevonatok alkalmazása lehetővé teszi, hogy a baktériumok és egyéb szennyeződések ne tapadjanak meg az ülőkén, ami hozzájárul a fürdőszoba higiéniájához.

Az ilyen típusú WC ülőkék rendelkezhetnek további funkciókkal is, mint például a fűtés, antibakteriális tulajdonságok vagy akár a leöblítési funkciók, amelyek fokozzák a kényelmet és a higiéniát. A különböző méretek és formák lehetővé teszik, hogy az ülőke illeszkedjen a WC kagylók különböző típusaihoz és méreteihez.

Egy lecsapódásgátlós WC ülőke tehát nemcsak a felhasználók kényelmét szolgálja, hanem a fürdőszoba tisztaságát és esztétikai megjelenését is javítja. Innovatív kialakítása révén hozzájárul a fürdőszoba modernizációjához és a higiénikus fürdőzési élményhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 990 Ft - 47 900 Ft