Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

MDF WC ülőke

Az MDF WC ülőke egy stílusos és tartós kiegészítő, amely hozzájárul a fürdőszoba modern megjelenéséhez és a kényelemhez. Az MDF (Medium Density Fiberboard) egy magas minőségű, összetett faanyag, amelyet különféle fürdőszobai berendezések és bútorok készítésére használnak, beleértve a WC ülőkéket is.

Szabványos WC csészékre univerzálisan felszerelhetőek! A felszereléshez nincs szükség szerszámra, mert az egységcsomag tartalmazza a rögzítőanyák meghúzásához szükséges kulcsot is. Vigyen színt a mindennapokba mintás wc ülőkével! Kiváló minőségű,  3 oldalt mintázott, MDF wc ülőkék rozsdamentes fémzsanérral a tartósság érdekében.


45termék
 

MDF Wc ülőke anyaga: MDF Festett, fényes bevonattal. Esztétikus és könnyen tisztítható. (A fedél belső oldala és az ülökerész is mintás.) Mintás wc ülőke fényes bevonattal rendelkezik.
Újfajta stabil és törésbiztos, rozsdamentes nemesacél fémpánttal szerelve.  
Tisztítása: Háztartási mosó és fertőtlenítőszerekkel, amelyek sav és oldószermentesek. 
Csomagolás: Gyárilag lezárt zsugorfólia és kartondoboz.
 
Az MDF. egy tökéletes bútoranyag, amely WC ülőkék előállításához is kiváló alapanyag. Tetszetős, esztétikus, jól tisztítható, tartós és kényelmes.

Az MDF WC ülőke kiválóan kombinálja a hagyományos fa megjelenést a modern anyagok előnyeivel. A MDF anyag könnyen alakítható, így az ülőke ergonomikus kialakítással rendelkezhet, hogy maximalizálja a kényelmet. Emellett a MDF kiválóan alkalmas a festésre és a bevonatokra, ami lehetővé teszi a széles színválasztékot és a különböző dekorációs lehetőségeket.

A MDF WC ülőkék gyakran rendelkeznek kopásálló bevonattal, amely ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. Ezáltal hozzájárulnak a fürdőszoba higiéniai szintjének fenntartásához. Az ülőkék rendelkezhetnek további funkciókkal is, például lecsapódásgátló mechanizmussal vagy antibakteriális tulajdonságokkal.

A különböző méretek és formák lehetővé teszik, hogy az MDF WC ülőke illeszkedjen a különböző típusú WC-kagylókhoz és méretekhez. Összességében az MDF WC ülőke kiváló választás lehet, ha a fürdőszobát modernizálni és egyúttal praktikus és esztétikus kiegészítőt kialakítani szeretnénk.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 990 Ft - 13 990 Ft