Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Acéllemez lapradiátor

Az acéllemez lapradiátorok a modern fűtési megoldások egyik legnépszerűbb típusai, amelyek kiváló hatékonysággal és esztétikai megjelenéssel bírnak. Ezek a radiátorok lapos, sima acéllemezből készülnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a hőt gyorsan és egyenletesen sugározzák a környező térbe. A lapradiátorok kialakítása miatt rendkívül vékonyak, így kevesebb helyet foglalnak el, mint a hagyományosabb radiátorok, ezzel is növelve a lakótér hasznosíthatóságát.


111termék
 

Az acéllemez lapradiátorok jellemzően vízzel működnek, amit egy központi fűtési rendszer szolgáltat. A víz áramlása a radiátor belsejében speciális csatornákon keresztül történik, amelyek optimalizálják a hőátadást. Ezáltal a radiátor hatékonyabban képes felmelegíteni a levegőt, ami csökkenti a fűtési költségeket és javítja az energiagazdálkodást.

A modern lapradiátorok gyakran rendelkeznek beépített termosztátokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy pontosan szabályozza a szoba hőmérsékletét. Ez a funkcionalitás nemcsak kényelmes, de az energiafogyasztás szempontjából is előnyös, mivel csak annyi energiát használ fel, amennyi szükséges a kívánt hőmérséklet fenntartásához.

Az acéllemez lapradiátorok esztétikai szempontból is előnyösek. Letisztult, modern megjelenésükkel jól illeszkednek a korszerű lakberendezési stílusokhoz. Rendelkezésre állnak különböző méretekben és színekben, így mindenki megtalálhatja az otthonához vagy irodájához leginkább illő modellt.

A karbantartásuk viszonylag egyszerű: rendszeres tisztítással és időnkénti levegőtelenítéssel a radiátorok éveken át megőrzik hatékonyságukat és esztétikai állapotukat. Ez a típusú radiátor ideális választás lehet mindazok számára, akik egy modern, energiatakarékos és stílusos fűtési megoldást keresnek otthonukba vagy munkahelyükre.

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 750 Ft - 121 800 Ft
Típus
Magasság
Szélesség
Teljesítmény
 (W)
439 W - 6 255 W
Hagyományos / Beépített szelepes