Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanytálca

A zuhanytálca egy alapvető eleme az otthoni zuhanyzásnak, mely lehetővé teszi a vízelvezetést és segít megakadályozni a vízszivárgást a zuhanyzó környékén. A zuhanytálca lehet készülhet műanyagból, acélból, vagy kőből és vannak lekerekített és szögletes változatai is. A zuhanytálca kiválasztásánál fontos szempont a méret, a forma és a anyag, valamint az, hogy illeszkedjen a zuhanykabin vagy zuhanyfal stílusához és az otthoni dekorációhoz. Fontos figyelembevenni a zuhanytálca magasságát is. A termékeink alatt találni fog kiegészítő termékként szifont, érdemes ezt választani, hiszen ezek biztosan passzolnak a választott zuhanytálcához. 


56termék
 

A zuhanytálcák a zuhanyzó alját fedik le, és segítenek elterelni a vizet a zuhanyzóból. A zuhanytálcák elérhetők más anyagokból is, mint például márvány, gránit, kerámia és acél. A legelterjedtebb anyag az akril műanyag, ami alacsony árú és könnyen tisztítható.

A zuhanytálca a fürdőszobai berendezések egyik alapvető eleme, mely a zuhanyzás kényelmét és higiéniáját szolgálja. Általában egy lapos, vízálló tálcáról van szó, melyet a fürdőszoba padlójára szerelnek, és a zuhanyfüggöny, zuhanyajtó vagy zuhanykabin segítségével körülhatárolják. A zuhanytálca lehet különböző méretű és alakú, hogy alkalmazkodjon a fürdőszoba elrendezéséhez és az egyedi igényekhez.

A zuhanytálca kialakítása lehetőséget biztosít a könnyű tisztításra és vízelvezetésre. Gyakran készül akrilból, üvegszálas műanyagból vagy akár kerámiából is, amelyek tartósak és ellenállnak a nedvességnek. A lapos felületű tálca kényelmes lépést biztosít a zuhanyzás során, minimalizálva a csúszás veszélyét.

A zuhanytálca nem csupán egy funkcionális elem, hanem esztétikailag is kielégíti a fürdőszoba dizájnigényeit, miközben hozzájárul a kényelmes és biztonságos zuhanyozáshoz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 490 Ft - 281 990 Ft
Méret
Magasság
Szín
Forma