Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanytálca

Zuhanytálca

Egy alapvető eleme az otthoni zuhanyzásnak, mely lehetővé teszi a vízelvezetést és segít megakadályozni a vízszivárgást a zuhanyzó környékén. A zuhanytálca lehet készülhet műanyagból, acélból, vagy kőből és vannak lekerekített és szögletes változatai is. A zuhanytálca kiválasztásánál fontos szempont a méret, a forma és a anyag, valamint az, hogy illeszkedjen a zuhanykabin vagy zuhanyfal stílusához és az otthoni dekorációhoz. Fontos figyelembevenni a zuhanytálca magasságát is. A termékeink alatt találni fog kiegészítő termékként szifont, érdemes ezt választani, hiszen ezek biztosan passzolnak a választott zuhanytálcához. 


68termék
 

Zuhanytálca

A zuhanytálca a fürdőszobai zuhanyzó egyik alapvető eleme, melynek célja a víz elvezetése és a fürdőszoba padlójának védelme a vízkártól. A zuhanytálcák különféle méretekben, formákban és anyagokból készülnek, így minden fürdőszoba igényeihez és stílusához megfelelő megoldást kínálnak. Ebben a kategóriában különböző típusú és méretű zuhanytálcák közül választhat, beleértve a népszerű zuhanytálca 90x120 és zuhanytálca 80x120 modelleket.

Műkő zuhanytálca

A műkő zuhanytálca rendkívül tartós és esztétikus választás a modern fürdőszobákba. A műkő egy kompozit anyag, amely kőzúzalék és műgyanta keverékéből készül, így rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel és a kémiai hatásokkal szemben. Emellett a műkő zuhanytálcák elegáns megjelenésükkel és kellemes tapintásukkal is kiemelkednek, hozzájárulva a fürdőszoba luxus érzetéhez.

SMC zuhanytálca

Az SMC zuhanytálca (Sheet Molding Compound) szintén egy innovatív és népszerű választás a fürdőszobákban. Az SMC egy speciális üvegszál erősítésű műanyag, amely nagy szilárdságot és hosszú élettartamot biztosít. Ezek a zuhanytálcák könnyűek, mégis rendkívül ellenállóak, így könnyen kezelhetők és beépíthetők. Az SMC zuhanytálcák sima felülete könnyen tisztítható, ami nagy előnyt jelent a mindennapi használat során.

Zuhanytálca méretek és formák

A zuhanytálcák különböző méretekben érhetők el, hogy minden fürdőszoba igényeit kielégítsék. Az egyik leggyakrabban keresett méret a zuhanytálca 90x120, amely megfelelő méretet biztosít a kényelmes zuhanyzáshoz. Ezen kívül a zuhanytálca 80x120 méret is népszerű választás, különösen kisebb fürdőszobák esetében, ahol fontos a helytakarékosság.

A zuhanytálcák formái is változatosak lehetnek: négyzet alakúak, téglalap alakúak, vagy akár félkörívesek is lehetnek, így minden fürdőszobai elrendezéshez található megfelelő modell. A megfelelő méret és forma kiválasztásával biztosítható, hogy a zuhanyzó kényelmes és praktikus legyen, miközben harmonikusan illeszkedik a fürdőszoba többi részéhez.

Összefoglalás

A megfelelő zuhanytálca kiválasztása nagyban hozzájárul a fürdőszoba komfortjához és esztétikai megjelenéséhez. Legyen szó műkő zuhanytálcáról, SMC zuhanytálcáról, vagy különböző méretű és formájú modellekről, a piacon számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Fontos, hogy a kiválasztott zuhanytálca nemcsak a designban, hanem a praktikum szempontjából is megfeleljen az igényeknek, biztosítva ezzel a hosszú távú megelégedettséget és kényelmet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 259 Ft - 301 730 Ft
Termékkategória
Méret
Magasság
Szín
Forma