Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba garnitúra

A fürdőszoba bútorok a modern otthonokban rendkívül fontos szerepet játszanak, nem csupán a praktikum, hanem az esztétikum terén is. Ezek a bútorok segítenek rendszerezni és optimalizálni a fürdőszoba terét, miközben stílusos kiegészítőkként is szolgálnak a tér kialakításában. Kínálatunkban minden mosdószekrényhez tartozik saját mosdókagyló, hogy megkönnyítsük a vásárlást. Amennyiben szeretné, akkor kompletten is megvásárolhatja a bútorokat ez azt jelenti, hogy a mosdószekrényhez méretben és stílusban is passzoló tükörrel vagy tükrös szekrénnyel szállítjuk rendelését. Külön pedig tud választani állószekrényt is. Ajánljuk, hogy a termékek alatt található kiegészítő termékeket is nézzék meg.

A fürdőszoba bútorok alapvető elemei minden fürdőszobának, mivel nemcsak funkcionális tárolóhelyet biztosítanak, hanem esztétikailag is meghatározzák a helyiség stílusát. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a különböző típusokat és lehetőségeket, amelyek közül választhat.

Fürdőszoba Bútor Típusok

Fürdőszoba Szekrények

Az alapvető tárolóhelyek közé tartoznak a fürdőszoba szekrények, amelyek különböző méretekben és stílusokban kaphatók. Ide tartoznak az álló és felső szekrények, amelyek rengeteg tárolóhelyet biztosítanak a fürdőszobai kellékek számára.

Komplett Fürdőszoba Szekrények

Ezek a szekrények komplett megoldást kínálnak, minden szükséges elemet tartalmaznak, így harmonikus megjelenést biztosítanak a fürdőszobában.

Fürdőszoba Garnitúrák

A fürdőszoba garnitúrák komplett szetteket kínálnak, amelyek tartalmazzák a mosdószekrényt, tükröt, és esetenként további szekrényeket is. Ezek a garnitúrák különösen praktikusak, mivel egyetlen vásárlással megoldható a teljes fürdőszoba berendezése.

Modern és Funkcionális Megoldások

Mosdószekrények

A mosdószekrények a fürdőszoba központi elemei, amelyek nemcsak tárolóhelyet biztosítanak, hanem a mosdókagylót is integrálják. A modern megjelenésű mosdószekrények letisztult vonalakkal és praktikus kialakítással rendelkeznek.

Tükrös Szekrények

A tükrös szekrények kombinálják a tárolóhelyet és a tükröt, ami helytakarékos és praktikus megoldást jelent.

Kiemelkedő Termékek és Kollekciók

Cube 100 Fürdőszobabútor

A Cube 100 egy modern megjelenésű, letisztult vonalvezetésű fürdőszobabútor, amely tökéletes választás a kortárs stílust kedvelők számára.

Bianka Fürdőszoba Bútor

A Bianka kollekció elegáns és klasszikus megjelenést kínál, minőségi anyagokból készült, és időtálló designnal rendelkezik.

Vásárlási Lehetőségek

Fürdőszoba Outlet

Az outlet üzletek kedvező áron kínálnak minőségi fürdőszobabútorokat, gyakran akciós és kifutó modelleket.

Fürdőszoba Bútor Webshop

Az online boltokban széles választékból válogathatunk, beleértve a fürdőszobai bútorok, mosdószekrények, álló és felső szekrények széles kínálatát.

Fürdőszoba bútor áruház

Termékeinket Szegedi telephelyünkre is rendelheti, ahol személyesen is át tudja venni álmai fürdőszoba bútorát. Fontos azonban megjegyezni, hogy Szegedi üzletünkben nem minden terméket tud azonnal megtekinteni ami a webáruházban van. Rendelés után viszont van lehetőség a termékek megtekintésére vásárlási kötelezettség nélkül. Ehhez válassza a személyes átvétel opciót és jelezni fogjuk, hogyha lehet jönni megnézni a terméket.

Óriási Készlet és Kiváló Minőség

Az online áruházak és boltok széles kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb fürdőszobabútort. Legyen szó modern megjelenésű darabokról, tükörrel vagy tükrös szekrénnyel ellátott bútorokról, a választék óriási. A komplett fürdőszoba szettek különösen praktikusak, hiszen egyetlen csomagban mindent megtalálunk, amire szükségünk van.

Válogasson óriási készletünkből, és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb fürdőszobabútort, amely nemcsak funkcionális, hanem stílusos kiegészítője is lesz fürdőszobájának.

Szűrés