Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kültéri folyóka

Amikor kültéri vízelvezetésről van szó, fontos szempont a sokféle lehetőség közül a megfelelő folyóka kiválasztása. Választhat műanyag, horganyzott acél vagy akár öntöttvas folyókák közül is, így garantáljuk, hogy megtalálja a pontosan az Ön igényeinek megfelelő megoldást. Webáruházunkban azonban nem csak a kiváló minőségű folyókákat találja meg, hanem az elengedhetetlen kiegészítőket is, hogy teljes vízelvezetési rendszert alakíthasson ki könnyedén.

Az egyedülálló termékválasztékunk a versenytársakhoz képest abban is kiemelkedő, hogy akár nagyobb méretű és súlyú termékeinket is rendkívül versenyképes áron szállítjuk. Így Önnek csak a megfelelő kivitelt kell kiválasztania, mi pedig gondoskodunk a gyors és megbízható szállításról.

A kültéri folyókáknak változatos elvárásoknak kell megfelelniük. Legyen szó zuhanyfolyókáról vagy univerzális csapadékvíz-elvezetőkről, a termékeink mind a funkcionalitást, mind az esztétikumot szem előtt tartják. Hiszen a kültéri területek megfelelő vízelvezetése nem csak a hatékony működésről gondoskodik, hanem a külső megjelenésre is hatással van.

Válassza bátran kültéri folyóka kínálatunkat, és hozza létre tökéletes vízelvezetési rendszerét otthonában! Bármilyen igényt kielégítő választékunkban biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő termékeket és kiegészítőket.


23termék 123

Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk a kültéri folyókák és kiegészítőik terén

Cégünk hosszú évtizedek óta azon fáradozik, hogy kiváló minőségű vízelvezetési eszközöket és kiegészítőket kínáljon. Legyen szó otthonépítésről vagy lakásfelújításról, nálunk minden megtalálható, ami a kültéri vízelvezetés vagy fürdőszobai kialakítás során szükséges lehet. A fürdőszobai tervezés során felmerülő kihívásokhoz és igényekhez igazodva széles választékban biztosítjuk a megfelelő termékeket és kiegészítőket.

Azonban az igazán sokszínű választékot a kültéri folyókák teszik ki. Ezen termékek között megtalálhatóak a műanyag, horganyzott acél és öntöttvas változatok. Az egyik kiemelt darab a 1 méter hosszú műanyag fedrácsos kültéri folyóka, amely egyszerűen összeilleszthető több egységgel, így testreszabott hosszúságú vízelvezető rendszert hozhatunk létre, amely minden otthonnál megállja a helyét.

Az általunk kínált termékek minősége is kiemelkedően fontos számunkra. A kínálatunkban található eszközök és kiegészítők hosszú távú megoldást nyújtanak minden otthon vízelvezetési szükségleteire.

A különböző kültéri folyókák között számos változatban választhatunk. A könnyű karbantartás és tisztítás miatt a műanyag fedrácsos változat előnyös választás lehet. Ha azonban olyan területre szeretnénk telepíteni a kültéri folyókát, ahol járművek is közlekednek, érdemes inkább a horganyzott acél vagy öntöttvas anyagú változatot választani. Az öntöttvas folyóka akár 12,5 tonnás teherbírással is megbirkózik, így a magas terhelésű területeken is megbízható megoldást nyújt.

Ahhoz, hogy a vízelvezetés hatékony legyen, fontos a megfelelő kiegészítők alkalmazása. Bekötő elemek, végzáró idomok és egyéb tartozékok szükségesek a teljes rendszer kialakításához. A zuhanyfolyókák esetében is a prémium minőség a legjobb választás. Rozsdamentes acél kivitelben kínálunk többféle ultravékony és stílusos zuhanyfolyókát, amelyek megfelelnek mind az esztétikai, mind a műszaki elvárásoknak.

A vízelvezetés létfontosságú az épületek élettartama szempontjából. Az univerzális csapadékvíz-elvezetők között válogathatunk különféle felszereltségű víznyelők közül, amelyek akár oldalkifolyással vagy lefolyó ráccsal is rendelhetők. Levélfogó rácsok is rendelkezésre állnak a hatékony működés érdekében. Böngésszen a kínálatunkban, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lefolyószerelvényt.

Szűrés
Ár
 (Ft)
690 Ft - 30 290 Ft
Méret