Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanyfolyóka

Ismerje meg beltéri zuhanyfolyóka és padlóösszefolyó kínálatunkat, amelyek tökéletesen illeszkednek modern fürdőszobájához. Styron márka már több mint 30 éve a piacon van, és 5 év garanciát vállal termékeire. Rozsdamentes kivitelük tökéletes műszaki és esztétikai tulajdonságokkal bír, így ideális választás a stílusos fürdőszobához. Használja szűrőnket, hogy könnyen megtalálja a megfelelő méretű és mintázatú zuhanyfolyókát, legyen szó sarokba építhető, falba süllyeszthető vagy hagyományos padlóösszefolyóról. A legtöbb termékünk dupla bűzzárral és állítható lábakkal van ellátva, biztosítva a tökéletesen illeszkedő és stabil telepítést.

A beltéri zuhanyfolyókák és padlóösszefolyók fő célja a felesleges víz hatékony elvezetése. Különböző anyagokból készülhetnek, beleértve az acélt, műanyagot és üveget is. A széles választéknak köszönhetően megtalálhatóak keskenyebb és szélesebb, rövidebb és hosszabb, valamint sík és domború folyókák is. A kiválasztás során fontos figyelembe venni a zuhanyzó méretét és anyagát, valamint azt, hogy mekkora mennyiségű víz gyűlik össze a zuhanyzó alján.

Ne habozzon felfedezni lefolyószerelvény kínálatunkat, amely sokféle kialakítást kínál. Elérhetőek kültéri folyókák is, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek és terhelésnek. A zuhanyfolyókák esetében a praktikum mellett az esztétika is kiemelt szerepet játszik, így garantáltan megtalálja a tökéletes összhangot. Az univerzális csapadékvíz-elvezetők is széles választékban elérhetőek, hogy minden igényét kielégítsük. Válassza az otthonához leginkább passzoló terméket, és élvezze a hatékony és esztétikus vízelvezetést.


47termék
 

Zuhanyfolyókák: Tökéletes Egyensúly a Funkcionalitás és Stílus Között

Ismerje meg lenyűgöző beltéri zuhanyfolyókánk és padlóösszefolyóink gazdag választékát, amelyek kiválóan illeszkednek modern fürdőszobájához. A már több mint három évtizede jelenlévő Styron márka, ötvözve a minőséget és a stílust, meghatározó választás a piacon. Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk, ami az elkötelezettségünk és magas minőségi színvonalunk jele. Rozsdamentes kialakításuk nem csak esztétikus, de kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal is rendelkezik, így tökéletes választás a modern és elegáns fürdőszobákhoz. Használja egyszerű szűrőrendszerünket, hogy könnyedén megtalálja a megfelelő méretű és mintázatú zuhanyfolyókát, legyen szó sarokba építhető, falba süllyeszthető vagy hagyományos padlóösszefolyóról. Termékeink többsége dupla bűzzárral és állítható lábakkal van ellátva, ami biztosítja a stabil és pontos telepítést.

A beltéri zuhanyfolyókák és padlóösszefolyók elsődleges célja a víz hatékony és esztétikus elvezetése. Különböző anyagokból, beleértve az acélt, műanyagot és üveget is, készülhetnek. A sokszínű választéknak köszönhetően megtalálhatóak keskenyebb és szélesebb, rövidebb és hosszabb, sík és domború folyókák is. A kiválasztás során nélkülözhetetlen a zuhanyzó mérete és anyaga, valamint az összegyűlt víz mennyisége.

A lefolyószerelvény kínálatunkban számtalan változatos megoldást kínálunk. Az elérhető kültéri folyókák is tökéletesen illeszkednek a különböző igényekhez és terheléshez. Nem csak a funkcionalitás, hanem az esztétika is kiemelt szerepet kap, így garantáltan megtalálhatja a tökéletes harmóniát. Az univerzális csapadékvíz-elvezetők is széles választékban állnak rendelkezésre, hogy minden szükségletnek megfeleljünk. Ne feledje, hogy termékeink dupla bűzzárral rendelkeznek, így mind száraz, mind nedves környezetben kiválóan működnek. Ne hagyja ki a modern, vékony, tehát "slim" kialakítású termékeinket sem, amelyek kifinomult stílust hoznak fürdőszobájába.

Az otthonához leginkább passzoló zuhanyfolyó és padlóösszefolyó termékek kiválasztásával garantáltan élvezheti az optimális vízelvezetést, mely magában hordozza a stílust és a praktikusságot is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 160 Ft - 122 000 Ft
Beépítés
Hosszúság
Szín