Szállítás: 1590 ft | Ne gondolkozz túl sokáig! A december 16 után leadott rendelések nem biztos, hogy megérkeznek az ünnepek előtt!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanyfolyóka

Beltéri folyóka, zuhanyfolyóka több méretben és mintázatban. Styron márka több, mint 30 éve van a piacon és 5 év garanciát vállal termékeire. Ezen rozsdamentes zuhanyfolyókák tökéletes műszaki és esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek az Ön modern fürdőszobájához. Használja a szűrőnket és válassza ki az Önnek megfelelő sarok, falba építhető vagy pedig hagyományos zuhanyösszefolyót, padlóösszefolyót. A legtöbb termék dupla bűzzárral rendelkezik és állítható lábakkal szerelt.


79termék
 

Rozsdamentes zuhanyfolyóka, hatalmas minta és méret választákban. Keresse az Önnek megfelelőt. Használja szűrőinket, hogy leghamarabb megtalálja az Önnek megfeleló zuhanyösszefolyót, zuhanyfolyókát vagy más néven padlóösszefolyót. Styron termékeink a következő mintázatokban érhatőek el : Chain, Domino, Drops, Flore, Harmony, Harmony-BL, Klasszik, Medium, Üveg. Egyedi színes üvegfedlappal szerelt folyókát is találhat nálunk piros, barna, fekete és fehér színben. Burkolható ráccsal rendelkező zuhanyfolyókánk is van. Burkolható zuhanyfolyóka, padlóósszefolyó, zuhanyösszefolyó. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 790 Ft - 111 090 Ft
Beépítés
Szélesség