Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Csaptelep

Csaptelepek széles választékát kínáljuk, amelyek minden fürdőszobához megfelelőek. Az kínálatban megtalálhatók a klasszikus egységek, amelyek a víz folyamatosságát szabályozzák, valamint a modern, intelligens csaptelepek, amelyek a víz hőmérsékletét és a nyomását is szabályozzák. A klasszikus csaptelepek között megtalálhatók fali, álló, beépíthető, süllyesztett csaptelepek, amelyek egyszerűek és könnyen kezelhetők. A modern csaptelepek között olyanok is vannak, amelyek érintőképernyős vezérlővel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a víz hőmérsékletének és nyomásának pontos szabályozását. Az intelligens csaptelepek között megtalálhatók a zuhanycsaptelepek és a kádcsaptelepek, amelyeket a fürdőzési élmény növelése érdekében fejlesztettek ki. Ha Ön a legmodernebb csaptelepeket keresi, akkor nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt. Mosdó csaptelep, kádtöltő csaptelep, mosogató, konyhai csaptelep, zuhany csaptelep, bide csaptelep, orvosi/klinikai csaptelep, kerti csaptelep, automata csaptelep, KMT csaptelep, bojler csaptelep.

Csaptelep széles választékban. Mosdó csaptelep, kádtöltő csaptelep, mosogató, konyhai csaptelep, zuhany csaptelep, bide csaptelep, orvosi/klinikai csaptelep, kerti csaptelep, automata csaptelep, KMT csaptelep, bojler csaptelep. Válogasson kínálatunkból kedvére. Legújjabb termékeink közé tartoznak a modern fekete csaptelepek melyeket ténylegesen nehéz takarítani, viszont gyönyörűek! Legtöbb csaptelepünkre 5 év garanciát vállalunk! Kétgombos csaptelep, egykaros csaptelep. Nosztalgiától egészen a modern szögletes csaptelepig. 

Egyéb érdekesség

Az infrás csaptelepek olyan csaptelepek, amelyek infravörös technológiával működnek. Az infravörös technológia lehetővé teszi a csaptelep vezérlését érintés nélkül, amelynek segítségével a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Az infrás csaptelepek javítják a kézmosási élményt, mivel kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik a vízszabályozást. Ezzel a teknológiával nagyon sok vizet lehet megspórolni. Kiemelt víztakarékos. Leginkább közösségi helyekre szokták vásárolni. Az infrás csaptelepek széles választékban kaphatók, beleértve a zuhanycsaptelepeket és a kádcsaptelepeket is. Az infrás csaptelepek minőségi, tartós anyagokból készülnek, és modern, elegáns kinézettel büszkélkednek.

Szűrés