Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai kiegészítők

Fürdőszobai kiegészítők

Válassza ki most az ideális fürdőszobai kiegészítőt! Ismerje meg széles kínálatunkat, és böngéssze végig a termékpalettát!

Fürdőszobai kiegészítőkre nem csak felújítás és építkezés során van szükség. Ez otthonunk egyik legforgalmasabb helyisége, ami állandóan használatban van. Az egyes alkatrészeket, kiegészítőket idővel cserélni kell, ami szerencsére nálunk könnyedén megoldható. Érdemes új elemeket is beszerezni, amivel még kényelmesebb lesz a fürdőszoba használata, és akár még időt is spórolhatunk, vagy az egész élmény komfortosabb lesz.

Több évtized tapasztalata a fürdőszoba kialakításában

 

Vállalkozásunk már több évtizede segíti ügyfeleinket abban, hogy megtalálják az ideális eszközöket és kiegészítőket a fürdőszobába és az otthonukba. Lehet ez házépítés, lakásfelújítás vagy egyszerű elem cseréje, új beszerzése, nálunk minden megtalálható, amire szükség lehet. A fürdőszoba megtervezése és kialakítása igazi kihívás tud lenni, nincs két egyforma megvalósítás, ezért is fontos, hogy mindenkinek elérhető legyen az igényeinek megfelelő megoldás.

 

Számtalan kiegészítő közül lehet válogatni: minőségi kádkapaszkodó, szappanadagoló, szappantartó, törölközőtartó, WC-kefe, WC-papír tartó, fürdőszobai akasztó, fogas, pohártartó, polc, szemetes, ventilátor, zuhanyszett, zuhanyszék és más termékek.

 

A fürdőszobai kiegészítők széles palettája

 

Kezdjük a sort a kádpakaszkodókkal, amelyek abban segítenek, hogy még könnyebb, egyszerűbb legyen a be- és kijutás a kádból. Idősebb emberek, mozgáskorlátozottak, csökkent egyensúlyérzék esetén mindenképpen szükség van ilyenre. Az egyik legnépszerűbb termékünk a 40 cm hosszú króm kádkapaszkodó, de érdemes megnézni a fehér kádkapaszkodó 30 centiméteres és 60 centiméteres változatát is.

 

A szappanadagoló szintén egy olyan eszköz, ami egyszerűen nem maradhat ki a fürdőszobából. Ma már modern megoldások közül lehet válogatni: infrás, mozgásérzékelős folyékonyszappan-adagoló vagy a klasszikus Gongher fali szappanadagoló is jó választás lehet. Ha valaki hagyományos szappant használt, akkor szappantartóra lesz szükség. A Dookola fali szappantartó elegáns, letisztult megjelenést biztosít a fürdőszoba számára.

 

A vizes törölköző tárolása, elhelyezése sokszor kihívást jelent. Ha viszont Gongher vagy Dookola törölközőtartó karikát használunk, akkor nem lesz többé ilyen problémánk. A törölköző könnyebben fog megszáradni, és mindig kéznél lesz. Ha mosdó, akkor elengedhetetlen a WC-kefe, amelyek közül elérhető fali WC-kefe tartó, valamint Dookola WC-kefe tartó is. A WC-papírt is el kell helyezni valahol, ehhez tökéletes választás egy Dratos WC-papír tartó mobiltartóval, hogy a modern igényeknek is megfeleljünk. 

 

Minden kiegészítő egyszerűen beszerezhető

 

Minden törölköző szerteszét hever a fürdőszobában? Akkor minél hamarabb szükség van egy Dookola négyes akasztóra, amin kényelmesen elhelyezhető az összes törölköző. Pohárra is gyakran szükség van, de hogy ne legyen útban, egy Gongher fali pohártartóval egyszerűen tárolhatjuk azt. Mi az, amiből sosem elég a fürdőszobában? Természetesen polcból: fém polc, üveg sarokpolc, többszintes fém polc, Gongher piperepolc. Csak hogy néhány példát említsünk, ami megoldás lehet.

 

A zuhanyzáshoz zuhanyszett is kell: Cascade, Grande, Extravaganza, Neptune és Isla zuhanyszettjeink a legnépszerűbbek. Zuhanyszék is elérhető, hogy kényelmesebb és biztonságos legyen a tisztálkodás. Szemetes is jó, ha kéznél van: van 5 literes szemeteskuka is a kínálatunkban. Hogy elkerüljük a penészt, fürdőszobai ventilátor használata is ajánlott. Szerezze be most a szükséges kiegészítőket!

Szűrés