Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Komplett fürdőszoba bútor

Tegye modernné fürdőszobáját komplett fürdőszoba bútorainkkal! Válasszon komplett fürdőszoba bútort LED világítással vagy dupla szekrénnyel, ízlésének megfelelően! Fürdőszoba bútor rendelése online? Régen azt mondtuk volna, hogy szóba se jöhet. Manapság rájöttünk, hogy sokkal egyszerűbb így, hiszen nincs szükség hozzá nagy autóra, nem kell cipekedni és még időt is spórolunk vele. Komplett bútor esetén biztos lehet benne, hogy az alsó mosdószekrény és a tükrös szekrény méretben és stílusban is tökéletesen passzolni fog.

A komplett fürdőszoba bútor egy olyan praktikus és esztétikus megoldás, amely összehangoltan kínálja a fürdőszoba kialakításához szükséges összes elemet. Ez a bútorszett általában magában foglalja a mosdószekrényt, a tükört, a fürdőszobai szekrényeket és egyéb tárolóhelyeket, így teljes egészében megkönnyítve a fürdőszoba berendezését és stílusosan egységes megjelenést adva a térnek.


316termék
 

Minőségi komplett fürdőszoba bútor kedvező áron beépített LED világítással. Gyors szállítással összeszerelt állapotban. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne a fürdőszobai bútor vásárlás. Pár kattintás, egy kis tanakodás és pár nap múlva már a helyén látja lélegzetelállító komplett fürdőszoba bútorát. Nem lapraszerelt termékekről van szó, így csak a helyükre kell rakni a termékeket. Tökéletes illeszkedésre lehet számítani, hiszen nem Önnek, hanem egy hozzáértő szakembernek a feladata az összeszerelés. Bútoraink garantáltan sérülésmentesen lesznek szállítva és erről Ön is meggyőződhet, hiszen szállítás után a futár megvárja míg Ön kibontja és ellenőri a sértetlenséget. Természetesen megeshetnek problémák mint mindenhol. Ebben az esetben azonnal cseréljük a sérült terméket. Fürdőszoba szekrény mosdóval egyedi igény szerint mosdó nélkül is lehet kérni. Ezzel kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Fürdőszoba bútor mosdóval - STUXI.HU

A komplett fürdőszoba bútorok olyan készletek, amelyek mindent tartalmaznak, amire a fürdőszoba felújításához szükség lehet. A készlet általában egy mosdót, mosdószekrényt és egy tükrösz szekrényt tartalmat. A komplett fürdőszoba bútorok nagyszerűek azok számára, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük összegyűjteni az egyes elemeket egyenként. Ezenkívül ezek a készletek általában összehangolt stílust és színeket kínálnak, ami segít a fürdőszoba egységes és stílusos megjelenésének megteremtésében.

A komplett fürdőszoba bútorok többféle anyagból készülhetnek, beleértve a fa, a műanyag és a csempe. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy melyik anyagot választja, és hogy milyen minőségűek az elemek.

A komplett fürdőszoba bútorok tervezése során fontos szempont a funkcionalitás és az ergonómia. Ezek a bútorok nemcsak esztétikai szerepet töltenek be, hanem kényelmi szempontból is megkönnyítik a mindennapi használatot. A különböző méretű és típusú tárolóegységek segítenek rendszerezni a fürdőszobai kellékeket és tisztán, rendezetten tartani a teret.

A kiváló minőségű anyagok, mint például a vízálló fa laminált felületek vagy a rozsdamentes acél részletek, biztosítják a bútorok hosszú élettartamát és ellenállóképességét a fürdőszobai környezeti hatásokkal szemben. Az egyszerű tisztíthatóság és a kopásállóság tovább növeli ezeknek a bútoroknak a tartósságát.

A komplett fürdőszoba bútorok designja változatos, lehetőséget kínálva az egyszerű és letisztult formáktól kezdve a modern vagy éppen klasszikus stílusokig. Így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és az otthonának leginkább megfelelő kombinációt. Összességében a komplett fürdőszoba bútorok nem csupán a fürdőszoba funkcionalitását szolgálják, hanem esztétikailag is feldobják és harmonikus egységet teremtenek a térben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
49 990 Ft - 488 800 Ft
Szélesség
Kivitel
Szín