Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Szappantartó

A szappantartó egy praktikus és esztétikus kiegészítő a fürdőszobában vagy konyhában, amely célja, hogy a szappant szárazon és rendezetten tartsa. Ezek a kiegészítők nemcsak szervezettséget biztosítanak a fürdőszobában, hanem segítenek megőrizni a szappanok tartósságát és higiéniáját is.


9termék 19

A szappantartók elérhetők különböző anyagokból, beleértve a műanyagot, a fémeket, a faanyagokat vagy a kerámiaanyagokat vagy üveget. Az anyagválasztás gyakran függ a személyes preferenciáktól és a fürdőszoba vagy konyha dekorációjától. A modern tervezésű szappantartók esztétikusak lehetnek, kiegészítve a környezet stílusához illeszkedő dizájnelemekkel.

Az egyes szappantartók formája és mérete változatos lehet, amelyek segítenek azoknak az elhelyezésében a fürdőszobai környezetben, a mosdókagyló mellett vagy a zuhanyzóban. A szappantartók gyakran rendelkeznek lyukakkal vagy furatokkal, hogy a szappanok könnyen száradjanak és ne maradjanak nedvesek.

A szappantartók nemcsak praktikusak, hanem könnyen tisztíthatók is. A tartók kialakítása általában lehetővé teszi a könnyű tisztántartást, minimalizálva ezzel a szappanok alatt felgyülemlő vízkő- és szappanmaradékokat.

Összességében a szappantartók nemcsak funkcionalitást, hanem esztétikai értéket is hozzáadnak a fürdőszobához vagy konyhához, és segítenek a szappanok hatékony és rendezett tárolásában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 170 Ft - 6 166 Ft