Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai pohártartó

A fürdőszobai pohártartó egy praktikus és stílusos kiegészítő a fürdőszobában, amely lehetővé teszi a fogkefék, fogkrémek és egyéb fürdőszobai kellékek rendezett és higiénikus tárolását. Ez a kis, ám rendkívül hasznos eszköz hozzájárul a fürdőszoba rendezettségéhez és esztétikájához.


9termék 19

A fürdőszobai pohártartók rendszerint különböző anyagokból készülnek, beleértve a fémeket, műanyagokat, üveget vagy akár faanyagokat. Az anyagválasztás gyakran függ a felhasználó egyéni preferenciáitól és a fürdőszoba stílusától. A modern és esztétikus kialakítások lehetővé teszik, hogy a pohártartók ne csak praktikusak, hanem kiegészítőként is szolgáljanak, harmonizálva a fürdőszoba designjával.

Ezek a pohártartók gyakran kialakításukban és méretükben változatosak, így könnyen illeszkednek a fürdőszobai tér egyedi igényeihez. Néhány pohártartó tartalmazhat külön rekeszeket vagy fogantyúkat a különféle fürdőszobai kellékek tárolására. A falra szerelhető, asztalra vagy mosdókagyló szélére helyezhető változatok a praktikus és esztétikai igényeket is kielégítik.

A fürdőszobai pohártartók nemcsak praktikusak, hanem könnyen tisztíthatók is. A tartók kialakítása általában lehetővé teszi a könnyű tisztántartást, minimalizálva ezzel a fürdőszobai kellékek alatt felgyülemlő víz- és szappanmaradékokat.

Összességében a fürdőszobai pohártartók egyszerűen és hatékonyan szolgálják a fürdőszoba rendezettségét és tisztaságát, miközben esztétikai szempontból is hozzájárulnak a fürdőszoba kialakításához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 090 Ft - 6 239 Ft