Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Locsolás technika

Fedezze fel locsolástechnika kínálatunkat most! Böngéssze végig és válassza ki az ideális terméket a kerthez!

A locsolástechnikához számtalan eszköz és kiegészítő tartozik. Ez egy kifejezetten fontos területe a kertünknek, mivel a segítségével gondoskodhatunk a növényekről, hogy mindig tökéletes állapotukban pompázzanak. Egy megfelelően locsolt kert különleges megjelenést biztosít az egész ingatlan számára. Ehhez azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszközöket használunk. Szerencsére van megoldás a tömlőktől kezdve a locsolófejeken át egészen az öntözőszettekig.

Ha locsolástechnika, akkor a legjobb helyen jár

 

Cégünk már több évtizede foglalkozik olyan eszközökkel és kiegészítőkkel, amelyek a kert megfelelő gondozásához, ápolásához és kialakításához szükséges lehet. Idetartozik a locsolástechnika is, ami egy kihagyhatatlan része a tökéletes udvarnak. Ezenkívül minden megtalálható nálunk, ami lakásfelújításhoz vagy építkezéshez kell. Tudjuk, hogy még egy “átlagos” kert kialakítása sem egyszerű, ezért is fontos, hogy a megfelelő eszközökkel dolgozzunk.

 

Kínálatunkban található tömlő, tömlőkocsi, locsolófej, csatlakozó, összekötő, elosztó, toldó, öntöző- és locsolószett, kerti csap, valamint tömlőtartó is. Nemcsak mennyiségben állunk helyt a piacon, hanem minőségben is. Nálunk garantáltan hosszú távon találhatja meg mindenki az ideális eszközöket és kiegészítőket.

 

A locsolástechnika minden eszköze megtalálható

 

Kezdjük az egyik legfontosabbal, ami szinte elengedhetetlen az öntözéshez. Ez nem más, mint a locsolótömlő. A termékek között található csavarodásmentes, mint amilyen a Master Extra. Különböző átmérőben és tömlőhosszban kaphatók. Még összezsugorodó slagokkal is találkozhatunk 1/2 col-tól egész 5/4 col-ig, ráadásul 25 és 50 méteres kivitelben is. Az egyik legnépszerűbb termékünk a Master Profi 5 rétegű tömlő, ami 25 méteres változatban is elérhető, hogy garantáltan elérjük a kert összes pontját.

 

Mi szükséges a tömlő kényelmes mozgatásához? Természetesen egy tömlőkocsi, amely szintén többféle kialakításban érhető el. Az egyik közkedvelt termékünk a tömlőkocsi 3/4 col-os, 50 méteres verzióban. Az öntözéshez egy locsolófej sem árt: Siroflex pisztolyos locsoló, Siroflex átfolyós, 360 fokos locsoló, vagy olyan öntözőfej is elérhető, ami 3 karú műanyag leszúróval rendelkezik. Ha valami igazán hatékony megoldást keresünk, ami bárhol megállja a helyét, akkor a dupla fúvókás szakaszos locsoló lesz a legjobb választás.

 

A kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni, hogy az egész rendszer használata kényelmes és hatékony legyen. Ebben a legnagyobb segítséget a csatlakozók, összekötők, elosztók és toldók jelentik. Ilyen például a Siroflex gyorscsatlakozó, a tömlőtoldó 3/4 lux, a Siroflex iker kuplungcsatlakozó vagy a Siroflex tömlővéges T elágazó. Mint látható, nincs olyan helyzet, amit ne lehetne megoldani egy jól kiválasztott kiegészítő segítségével.

 

Kényelem és esztétika

 

Ha valaki számára fontos, hogy a tömlő megfelelően tárolva legyen, sőt, egyenesen látványos módon, akkor ideje megnézni a tömlőtartó kínálatot. Itt igazi különleges kialakításokkal lehet találkozni, mint amilyen a Toscana tömlőtartó műkő vagy a Toscana tömlőtartó antikolt arany. Ugyanez érvényes a kerti csapokra is, ahol nem hiába az egyik legnépszerűbb modell a kerti csap sárkányos réz kialakításban. Arra is van lehetőség, hogy több terméket szerezzünk be egyszerre: ehhez az öntöző-, locsolószett kategóriában kell böngészni. Ismerje meg kínálatunkat most!

Szűrés