Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Ágyásszegély

Az ágyásszegély egy olyan kertészeti eszköz, amely számos előnyt kínál a kertek és virágágyások kialakításában. Az ágyásszegélyek széles választéka elérhető különböző méretekben, anyagokban és stílusokban, lehetővé téve a kertek személyre szabott tervezését és rendezését.

Ezek a kerti elemek általában a különböző területek határainak meghatározására szolgálnak, megkönnyítve a különböző növények, virágok vagy dísznövények elkülönítését egymástól. Az ágyásszegélyek nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem praktikus funkciókkal is rendelkeznek, például megakadályozzák a gyomnövények terjedését, és segítik a talaj nedvességének megtartását.

Az ágyásszegélyek segítenek megőrizni a kertek rendezett és ápolt megjelenését, valamint védelmet nyújtanak a növényeknek a fűnyíróval vagy egyéb kerti eszközökkel történő véletlen sérülésektől. Kreatív kerttervezés során az ágyásszegélyek kiváló eszközök a tér strukturális elemeinek kiemelésére és hangsúlyozására, miközben praktikus funkcióval is rendelkeznek a kertfenntartás szempontjából.


13termék 113

Az ágyásszegély olyan sokoldalú kerti kiegészítő, amely számos kreatív és praktikus alkalmazást kínál a kerttervezés területén. A különböző méretekben és anyagokban elérhető ágyásszegélyek ideális megoldást nyújtanak a kertek strukturális és esztétikai szempontból történő tervezéséhez.

Ezek a kerti elemek elsősorban a kerti gyalogutak és ösvények kialakításában játszanak fontos szerepet. Az ágyásszegélyek határozzák meg a különböző területek határait, növelve a kert rendezettségét és esztétikai vonzerejét. Emellett kiválóan alkalmazhatók vízelvezető rendszerek kialakítására is, segítve a csapadékvizet a kívánt irányba terelni és megelőzni az esetleges talajeróziót.

A dekoratív védőgát és vízelvezető szerepkörben az ágyásszegélyek nemcsak esztétikai elemek, hanem funkcionális megoldások is. Körbefonva fákat és bokrokat, védelmet nyújtanak a gyökérzetnek és megelőzik a talaj kiáradását. Optikai térválasztóként is szolgálnak, különböző kerti zónák elhatárolására, így segítve a kert egészének strukturált megjelenését.

Az ágyásszegélyek kiemelkedően hasznosak a virágágyások kialakításában is. Kreatív elrendezésük segíti a virágok és növények megfelelő elhelyezését, kiemelve azok szépségét és rendezettségét. A kerti designban betöltött fontos szerepük mellett az ágyásszegélyek rendkívül tartósak és könnyen telepíthetők, így gazdaságos és hatékony kertrendezési eszközöknek számítanak.

Szűrés
Ár
 (Ft)
799 Ft - 5 690 Ft
Hosszúság
Magasság
Szín