Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Öntöző, locsoló szett

Az öntöző, locsoló szett egy készlet olyan eszközökből és alkatrészekből, amelyek kifejezetten a kerti vagy növényi területek öntözésére, locsolására lettek tervezve. Ezek a szettek gyakran tartalmazzák a locsolórendszer alapvető elemeit, és kényelmes megoldást kínálnak a növények vízellátására és gondozására.


12termék 112

A szettek általában magukban foglalnak locsolófejeket, permetezőket vagy locsolópisztolyokat, amelyek segítségével a felhasználó könnyen kiválaszthatja a vízsugarak típusát, erejét és irányát. Ezek a fejek lehetővé teszik a kertész számára, hogy igazítsa a locsolást a különböző növények igényeihez és az adott területhez.

A szett tartalmazza a tömlőt és annak csatlakozóit is, amelyek lehetővé teszik a szoros és biztonságos kapcsolatot a vízforrással. A tömlők általában hajlékonyak, időjárásállóak és könnyen kezelhetőek. A csatlakozók biztosítják, hogy a tömlő könnyen csatlakoztatható legyen más locsolóeszközökhöz vagy kerti berendezésekhez.

A locsolószettek egyes változatai tartalmazhatnak egy egyszerű időzítőt is, amely lehetővé teszi a locsolás időzített ütemezését. Ez segít optimalizálni a vízfelhasználást, különösen olyan területeken, ahol az öntözés időzített ütemezése fontos a növények egészségének és a vízhatékonyságnak.

Ezek a szettek kényelmes és gyors megoldást kínálnak a kertész számára, segítve a hatékony és gondozott kerti öntözést. A minőségi öntöző, locsoló szett hozzájárulhat a növények megfelelő fejlődéséhez és a kert ápolt megjelenéséhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 101 Ft - 114 489 Ft