Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszoba

Fürdőszoba

Ismerje meg most a fürdőszobához tartozó eszközök és kiegészítők kínálatát! Válassza ki ma az ideális terméket, és rendezze be a tökéletes fürdőszobát!

A fürdőszoba minden otthonnak az egyik, ha nem a legfontosabb helyisége. A kialakítás során több szempontra is oda kell figyelni, arról nem is beszélve, hogy mennyi eszközre és kiegészítőre van szükség. Megannyi kérdés, amire választ kell adni, hogy elérjük álmaink fürdőszobáját. Szerencsére több tucat, ha nem száz minőségi termék közül lehet nálunk válogatni, hogy az álom ne csak álom maradjon.

Rengeteg tapasztalat és termék a fürdőszobai eszközök és kellékek területén

 

Webáruházunkban konkrétan minden megtalálható, ami egy modern, ideális fürdőszoba berendezéséhez szükséges lehet. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A fürdőszoba megtervezése és berendezése gyakran nagy kihívást jelent, ezért is fontos, hogy minden elérhető legyen egy helyen, amire csak igényt tartunk.

 

Lehet az egy minőségi zuhanykabin, de ugyanilyen fontosak a fürdőszobabútorok, a szaniter, a zuhanyfüggöny és a fürdőszobaszőnyeg, a csaptelep, a zuhanyfej, a WC-tartály és -szelep, de más fürdőszobai kiegészítők is.

 

Ami egy fürdőszoba berendezéséhez szükséges lehet

 

Vannak olyan termékek, eszközök, amelyek egyszerűen sosem maradhatnak ki és szerves részét képezik minden otthonnak. A fürdőszoba esetében ilyenek a bútorok. Ma már igazán minőségi termékek közül lehet válogatni, mint amilyen a Bianka 80 fürdőszobabútor mosdóval, a Djani 61 tükrös szekrény LED világítással, vagy ha egy komplett megoldást keresünk, akkor a Bianka 55/65 cm komplett fürdőszobabútor lesz az ideális választás. Állószekrények, mosdószekrények, szettek és még felső szekrények is elérhetőek.

 

A zuhanyzásról sem szabad megfeledkezni, amihez a legjobb választás napjainkban a zuhanykabin. Az ideális kialakítást meg lehet oldani egy komplex termékkel, mint amilyen a Diplon 90x90 cm gazdaságos íves két tolóajtós zuhanykabin, ami 5 milliméteres edzett, áttetsző üveggel van ellátva és 190 cm magas. Kínálatunkban megtalálhatóak walk-in zuhanyfalak, zuhanyajtók, zuhanytálcák, ha csak egy-egy alkatrészt akarunk cserélni, de kádparaván is választható, ha hagyományos fürdőkáddal rendelkezünk otthon. A zuhanyfolyókáról sem szabad elfeledkezni a vásárlás során.

 

Klasszikus szaniterekből sincs hiány: mosdókagyló, fürdőkád, WC-csésze és még bidé is beszerezhető nálunk. Az egyik legnépszerűbb termékünk a Sharp dupla mosdókagyló, valamint a Diplon Nora 150 cm-es szabadon álló akril fürdőkád, ha egy igazán elegáns és luxushatású megoldást keresünk.

 

Kiegészítőkből sincs hiány

 

Ha zuhanyzás, akkor mindenképpen kell egy zuhanyfüggöny és egy fürdőszobaszőnyeg. Egyedi megjelenés, stílusos dizájnok és még zuhanyfüggönytartó rúd is elérhető. Ha szóba került a WC, akkor a WC-ülőke és a WC-tartály sem maradhat ki. Az ülőkék között található kombinált változat, de van lecsapódásgátlóval ellátott termék is, valamint könnyebb, műanyag verziók is.

 

Ha már kiegészítő, akkor nem maradhat ki az egyik legfontosabb: a csaptelep. A mindennapos tisztálkodás, higiénia szerves része, amit naponta akár többször is használunk. Kínálatunkban található zuhany, bidé, orvosi mosdó, mosogató, kád-mosdó töltő, automata és bojler csaptelep is.

 

A kiegészítők sorát bővítik a zuhanyfejek, az öntapadós kiegészítők, mint amilyenek az akasztók vagy a törölközőszárító radiátor is. Böngéssze végig hatalmas kínálatunkat most!

Szűrés