Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Füstcső

Füstcső

Ismerje meg füstcső kínálatunkat, és válassza ki az ideális terméket! Böngéssze végig még ma a felhozatalt!

Ha kandallóról, kazánról van szó, akkor az egyik elengedhetetlen kiegészítő a füstcső. A füst és más káros anyagok ezen keresztül távoznak, ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy minőségi alkatrészeket használjunk. Ma már egy füstcső összeállítása egyszerűen megoldható, hatalmas kínálatunkban minden eszköz és kiegészítő elérhető, amire csak szükség lehet. A megfelelő fűtéstechnika legfontosabb része a cső, ami nemcsak funkcionalitásban, de megjelenésben is meghatározó lehet.


67termék
 

Minden, ami az ideális otthon kialakításához szükséges lehet

 

Cégünk már több évtizede foglalkozik azzal, hogy vásárlóink megtalálják az álmai otthonához kellő termékeket, eszközöket és kiegészítőket. A fürdőszobától kezdve a kerten át egészen a fűtésig mindenre szükség van, hogy megfelelően működjön és esztétikailag is rendben legyen. Kifejezetten fontos ez egy házépítés, lakásfelújítás vagy elem cseréje, új beszerzése során. Nálunk minden egyszerűen megoldható, nagy és minőségi termékpalettával várunk minden egyes érdeklődőt, vásárlót. 

 

A megfelelő fűtéstechnika egyik legfontosabb eleme a füstcső, de ezenkívül még idetartozik a kályha, a kazán rostélyelem, a kémény-, tűztér- és szikrafogó ajtó, valamint a fűtéstisztító eszközök is. Ezenkívül megtalálható még nálunk hőfokozó hődob, gáz szerelvény és gázcső is. Nemcsak a mennyiségre, széles palettára helyezünk nagy hangsúlyt, de a minőségre is, hogy hosszú távon is megfelelő megoldások, eszközök kerüljenek be az otthonokba.

 

A legjobb hely a megfelelő füstcső megtalálásához

 

Lehet az kandalló vagy kazán füstcső, vékony és vastag falú egyaránt elérhető. Mindez fekete, barna és fehér színben is, hogy még időben és hatékonyan felkészüljünk a fűtési szezonra. Az egyik legnépszerűbb termékünk a füstcső könyök FI 120 milliméteres átmérővel. Ezzel kiskandallók, sparheltek, kiskályhák és teatűzhelyek füstcsövei falhüvelybe vagy füstcső szűkítőbe bekötése könnyedén megoldható.

 

Ha nem szeretjük a fehér színt és 6 kW alatti a fűtőberendezés teljesítménye, akkor nincs ennél jobb választás. A fekete az egyik közkedvelt színnek számít, ha füstcsőről vagy fűtéstechnikáról van szó. Ezt jól mutatja az 1000 mm-es fekete füstcső, ami szintén 120 milliméteres átmérővel rendelkezik. Ennek ideális kiegészítője lehet a már előbbiekben említett könyök. Ez a füstcső idom könnyedén összekapcsolható további elemekkel vagy idomokkal. Az egész művelet gyorsan elvégezhető.

 

Van továbbá 130 milliméter átmérőjű füstcső (1000 mm) is, szintén fekete színben. Ennek a fő feladata az égéstermékek kéménybe juttatása a tűztérből. A füstcső segítségével lehet igazán biztonságos az egész fűtés. Olcsó, de egyben megbízható megoldásnak számít, amit szintén 6 kW alatti teljesítményű berendezésekhez ajánlott használni.

 

Kiegészítőkből sincs hiány

 

Ahhoz, hogy a füstcső megfelelően működjön, más kiegészítőre is szükség van. Ilyen például a 120 mm-es csőrózsa fekete színben vagy a fali hüvely FI 130 mm fekete színben. Természetesen a megjelenés is lehet szempont és tudjuk nagyon jól, hogy nem mindenki szereti, preferálja a fekete színt. Számukra ajánljuk a fehér színű, 1000 mm-es füstcsövet, ami az előzőekhez hasonlóan nyugodtan használható kiskályhához és kiskallandóhoz. Átmérője 120 mm. Nemcsak vékony falú, hanem vastag falú füstcsövek is elérhetőek, amelyek sokkal tovább bírják a terhelést. Nézze végig most füstcső kínálatunkat!

Ezen a weboldalon mindent megtalál ami füstcsővel kapcsolatos. Mire van szüksége? Több átmérő, hossz szín. Keresse a füstcsövet nálunk.

Füstcső

A fűtés és az ehhez használt eszközök, úgy, mint a kandallók, kazánok és kályhák minden ház alapvető kellékei. Igaz, hogy sokan már előnyben részesítik a megújuló energiaforrások használatát vagy kifejezetten passzív házat építenek, azonban ezek a technológiák és termékek még nem minden család életében találhatóak meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak és kizárólag megbízó forrásból származó helyről szerezze be a kandallók, és kályhák tartozékait és idomait, hiszen ezek szolgálnak az égéstermékek megfelelő elvezetésére. Akár az életünk is múlhat azon, hogy a termék megfelelő módon juttatja-e a káros anyagokat a kéménybe és azon keresztül ki a házunkból.

Vastag falú füstcsövek

Lássuk egyből melyek azok az információk, amelyek alapján azt mondhatjuk ezek azok a termékek, amelyekre szüksége van kályhájához. Mit is jelent pontosan az, hogy vastag falú egy füstcső?

2 mm vastagságú fémből készült, amely biztonságos és tartós felhasználást tesz lehetővé. Használja nagyobb teljesítményű (6kW fölötti) kandallókhoz, kályhákhoz és kazánokhoz. Amennyiben tehát olyan eszköz biztosítja a fűtést otthonában, amelynek ezek a paraméterei, úgy nyugodt szívvel használhatja hozzá ezt a füstcső változatot.

Vékony falú füstcső

A vékony falú füstcsövek megfelelő, olcsó és megbízható megoldást kínálnak 6kw alatti teljesítményű fűtőberendezésekhez, így amennyiben ilyen kiskályhája vagy kiskandallója van, akkor ne habozzon tovább, válassza ezt a füstcső kivitelt és további kiegészítő idomait. A fűtés ezekkel a fekete idomokkal gyerekjáték lesz.

Fehér füstcső

A fehér füstcső színe azért fehér, mert szinterezéssel lett ellátva. A szinterezés azt a továbbfejlesztett technikát jelenti, amikor elektrosztatikus porfestéssel látnak el egy fém tárgyat. Tehát az elektrosztatikusan feltöltött festéket magához vonzza a jelen esetben füstcső fém alapanyaga.

A füstcső termékek minden vegyestüzelésű és fatüzelésű rendszer alapkövei. A fehér szinterezett füstcsövek is olyan égéstermék-elvezető rendszerelemek, amelyek arra szolgálnak, hogy az égéstermékeket a kéménybe és onnan a levegőbe juttassa, így biztosítva az égés biztonságosságát és az eszköz hosszú élettartamát.

Természetesen oldalunkon nem csak a különböző füstcsöveket és kiegészítő idomokat találhatja meg, hanem a karbantartáshoz elengedhetetlen kéményseprő keféket, koromtalanító adalékanyagokat is. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 053 Ft - 60 498 Ft
Füstcső átmérője
Füstcső hossza
Füstcső falvastagsága