Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Füstcső

Kandalló füstcső, kazán füstcső vékony vagy vastagfalú, fekete, barna és fehér színben. Érdemes felkészülni a fütés szezonra az alábbi termékekkel. Fűtéstechnika a STUXI Otthon és Kert Webáruházban


67termék
 

Ezen a weboldalon mindent megtalál ami füstcsővel kapcsolatos. Mire van szüksége? Több átmérő, hossz szín. Keresse a füstcsövet nálunk.

Füstcső

A fűtés és az ehhez használt eszközök, úgy, mint a kandallók, kazánok és kályhák minden ház alapvető kellékei. Igaz, hogy sokan már előnyben részesítik a megújuló energiaforrások használatát vagy kifejezetten passzív házat építenek, azonban ezek a technológiák és termékek még nem minden család életében találhatóak meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak és kizárólag megbízó forrásból származó helyről szerezze be a kandallók, és kályhák tartozékait és idomait, hiszen ezek szolgálnak az égéstermékek megfelelő elvezetésére. Akár az életünk is múlhat azon, hogy a termék megfelelő módon juttatja-e a káros anyagokat a kéménybe és azon keresztül ki a házunkból.

Vastag falú füstcsövek

Lássuk egyből melyek azok az információk, amelyek alapján azt mondhatjuk ezek azok a termékek, amelyekre szüksége van kályhájához. Mit is jelent pontosan az, hogy vastag falú egy füstcső?

2 mm vastagságú fémből készült, amely biztonságos és tartós felhasználást tesz lehetővé. Használja nagyobb teljesítményű (6kW fölötti) kandallókhoz, kályhákhoz és kazánokhoz. Amennyiben tehát olyan eszköz biztosítja a fűtést otthonában, amelynek ezek a paraméterei, úgy nyugodt szívvel használhatja hozzá ezt a füstcső változatot.

Vékony falú füstcső

A vékony falú füstcsövek megfelelő, olcsó és megbízható megoldást kínálnak 6kw alatti teljesítményű fűtőberendezésekhez, így amennyiben ilyen kiskályhája vagy kiskandallója van, akkor ne habozzon tovább, válassza ezt a füstcső kivitelt és további kiegészítő idomait. A fűtés ezekkel a fekete idomokkal gyerekjáték lesz.

Fehér füstcső

A fehér füstcső színe azért fehér, mert szinterezéssel lett ellátva. A szinterezés azt a továbbfejlesztett technikát jelenti, amikor elektrosztatikus porfestéssel látnak el egy fém tárgyat. Tehát az elektrosztatikusan feltöltött festéket magához vonzza a jelen esetben füstcső fém alapanyaga.

A füstcső termékek minden vegyestüzelésű és fatüzelésű rendszer alapkövei. A fehér szinterezett füstcsövek is olyan égéstermék-elvezető rendszerelemek, amelyek arra szolgálnak, hogy az égéstermékeket a kéménybe és onnan a levegőbe juttassa, így biztosítva az égés biztonságosságát és az eszköz hosszú élettartamát.

Természetesen oldalunkon nem csak a különböző füstcsöveket és kiegészítő idomokat találhatja meg, hanem a karbantartáshoz elengedhetetlen kéményseprő keféket, koromtalanító adalékanyagokat is. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 053 Ft - 60 498 Ft
Füstcső átmérője
Füstcső hossza
Füstcső falvastagsága