Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

WC kefe

A WC kefe egy alapvető és nélkülözhetetlen tisztítóeszköz a fürdőszobában, amely hozzájárul a WC kagyló tisztaságának és higiéniai szintjének fenntartásához. Ez a kiegészítő nemcsak a személyes higiéniát szolgálja, hanem a fürdőszoba általános tisztaságát is biztosítja.


12termék 112

A WC kefék rendszerint hosszú nyéllel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a kényelmes használatot anélkül, hogy közvetlenül érintkezésbe kellene kerülni a WC vízével. A kefe vége általában tartós anyagból készül, amely ellenáll a víznek és a vegyi anyagoknak, és hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat és egyéb szennyeződéseket a WC-ből.

A WC kefék kialakítása és anyaghasználata lehetővé teszi, hogy könnyen tisztíthatók és higiénikusan tárolhatók legyenek a melléjük tartozó tartóban. Ezek a tartók szintén segítenek minimalizálni a WC-kefe érintkezését más tárgyakkal a fürdőszobában.

A modern WC kefék különböző kialakításban és stílusban érhetők el, így könnyen illeszthetők a fürdőszoba dekorációjához. Az elérhető szín- és formaválasztéknak köszönhetően könnyű megtalálni az olyan WC kefét, amely illeszkedik a fürdőszoba egyedi stílusához.

Összességében a WC kefe egy egyszerű, ám nélkülözhetetlen eszköz a fürdőszobai higiénia fenntartásában. A hatékony tisztítási és higiéniai funkciói mellett a megfelelő kialakításnak köszönhetően esztétikus kiegészítőként is szolgálhatnak a fürdőszobában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 310 Ft - 16 904 Ft