Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Bide csaptelep

A bidé csaptelep egy speciális fürdőszobai berendezés, amely a bidé vízellátását és szabályozását szolgálja. A bidé csaptelepek tervezése során a kényelmet, higiéniát és funkcionalitást helyezik előtérbe, és a modern változatok számos praktikus és kényelmi funkcióval rendelkeznek.


21termék 121

Az egyik fő jellemzője a bidé csaptelepeknek az ún. bidé spray funkció. Ez lehetővé teszi a víz szórását a bidé csaptelepen keresztül, így a felhasználó könnyedén tisztálkodhat. A különböző modellek különböző spray mintázatokat és intenzitásokat kínálnak, így a felhasználó személyes igényeinek megfelelően szabályozhatja a vízszórás jellemzőit.

A bidé csaptelepek gyakran rendelkeznek egykaros vagy kétkaros kialakítással a könnyű és pontos vízszabályozás érdekében. Az egykaros változatok egyetlen kar mozgatásával szabályozzák a vízhőmérsékletet és intenzitást, míg a kétkaros csaptelepek külön kezelik a hideg és meleg vizet.

A modern bidé csaptelepek gyakran felszereltek vízkőmentes technológiával, amely minimalizálja a lerakódásokat és hozzájárul a hosszabb élettartamhoz. Emellett néhány modell érintésérzékeny kezelőszervekkel is rendelkezhet, ami a higiéniai szempontból előnyös lehet.

Az anyagok tekintetében a bidé csaptelepek is változatosak lehetnek, például króm, rozsdamentes acél vagy sárgaréz kivitelben. Ezek az anyagok tartósságot és esztétikát biztosítanak a fürdőszobában.

Összességében a bidé csaptelep egy olyan fürdőszobai eszköz, amely hozzájárul a személyes higiénia és kényelem fokozásához. A különböző funkciók és stílusok széles választékának köszönhetően a bidé csaptelepek megfelelnek a felhasználók egyedi igényeinek és a fürdőszoba designjának is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 497 Ft - 49 800 Ft
Szerelési mód
Nyílás fajtája
Szín