Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Tömlőkocsi

A tömlőkocsi egy praktikus kerti eszköz, amelyet a locsolótömlő könnyű tárolására és szállítására terveztek. Ezek a szerkezetek kényelmes megoldást nyújtanak a kertészeknek és kerttulajdonosoknak a tömlő rendszerezett tárolására, megkönnyítve ezzel az öntözési feladatokat. A tömlőkocsik széles körben elterjedtek a kertekben és más kültéri területeken.


11termék 111

Fém vagy műnyag tömlőkocsik 1/2 col tól 1 col os tömlőkig. Akár 110 méteres tömlőhöz!

A tömlőkocsik általában tartós műanyagból vagy fémötvözetből készülnek, ami ellenáll a környezeti hatásoknak, például a napfénynek vagy az esőnek. Az alapvető kivitel magában foglal egy görgős keretet, ahol a locsolótömlő könnyen felcsévélhető és tárolható. A kerekek lehetővé teszik a könnyű mozgatást, így a kertben történő öntözés gyors és hatékony.

A tömlőkocsik rendszerint felszereltek különböző kiegészítőkkel, például fogantyúkkal vagy fogantyúkkal, amelyek lehetővé teszik a kocsinak való könnyű tologatást vagy húzást. Ezenkívül a kocsik gyakran tartalmaznak kisebb rekeszeket vagy tárolóhelyeket, ahol locsolófejek, kerti kesztyűk vagy egyéb kiegészítők tárolhatók.

A tömlőkocsik kiválóan alkalmasak a tömlők védelmére is. Azáltal, hogy a tömlőt rendezetten felcsévélve és tárolva tartják, csökkentik annak esetleges megrongálódását, elszakadását vagy elcsavarodását. A görgős kialakítás lehetővé teszi a könnyű mozgatást, így a kertész könnyen eljuthat a különböző növényekhez és területekhez az öntözés során.

A tömlőkocsi tehát nemcsak praktikus eszköz a locsolótömlő rendszerezett tárolására, hanem kényelmi megoldást is nyújt a kerti munkákhoz. A jól kialakított tömlőkocsi nemcsak esztétikai értéket ad a kertnek, hanem hatékonyabbá és élvezetesebbé is teszi a kertészkedést.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 078 Ft - 115 453 Ft