Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti tárolók

Kerti tárolók

Sokoldalú és praktikus megoldásokat kínálnak a kertek és teraszok rendszerezésére. Ezek az eszközök számos formában és méretben elérhetők, és segítenek megtartani a környezet tisztaságát és rendjét. A kerti tárolók többféle típusba sorolhatók, beleértve a kerti házakat, kerti ládákat és kerti padokat is, melyek mindegyike egyedi funkciót tölt be.

  1. Kerti házak: A kerti házak nagyobb tárolókapacitást kínálnak, ideálisak eszközök, kerti bútorok és kerti gépek tárolására. Ezek gyakran ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkeznek.

  2. Kerti ládák: Kisebb kerti tárgyak, például játékok, virágok vagy szerszámok tárolására szolgálnak. Vízálló kialakításuk révén megvédenek mindenféle időjárási hatástól.

  3. Kerti padok tárolóval: Ezek a praktikus ülőalkalmatosságok egyben rejtett tárolóhelyeket is kínálnak. Alatta rekeszek találhatók, amelyekben például párnákat, takarókat vagy kerti szerszámokat lehet elhelyezni.

A kerti tárolók nemcsak rendet teremtenek, hanem esztétikailag is feldobják a kertet vagy teraszt. Kiválaszthatjuk azokat az anyagokat és stílusokat, amelyek leginkább illeszkednek a kertünk vagy teraszunk környezetéhez. Emellett fontos, hogy a kerti tárolók szilárdak és tartósak legyenek, hogy hosszú éveken keresztül szolgálhassák kényelmünket és kertünk szépségét. Legyen szó kerti szerszámokról, játékokról vagy bármilyen egyéb kiegészítőről, a kerti tárolók segítségével mindig rendben tarthatjuk környezetünket, és könnyen hozzáférhetünk a szükséges eszközökhöz és kellékekhez.

Szűrés