Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai felső szekrény

A tükrös szekrények egy modern és elegáns megoldást jelentenek a fürdőszobában. A tükör felületnek köszönhetően növeli a helyiség optikai méretét, valamint a tárolóhelyeknek köszönhetően praktikus használatot biztosít. A tükrös szekrények általában fa vagy MDF alapanyagból készülnek, és lehetnek egy ajtós vagy több ajtós változatok is. A belső részen általában polcok találhatóak, amelyeken tisztálkodószerek, törölközők, stb. helyezhetőek el. Egy jó minőségű tükrös szekrény nem csak praktikus, hanem esztétikus is.


95termék
 

Fürdőszoba bútor kevés szereléssel. Az általunk vásárolt fürdőszoba tükrös szekrényt szinte teljesen összeszerelve kapja meg, így nem kell sok időt szánnia a szerelésre. Saját szállítóinknak köszöhetően garantáltan sérülésmentesen kapja meg az álom bútort. Fürdőszoba szekrény tükörrel összeszerelt állapotban szállítva. Szállítást követően a futár megvárja míg Ön leellenőrzi a kapott terméket, így nyugodtan éljen ezzel a lehetőséggel. Probléma esetén jelezze a futárnak és azonnali cserefolyamatot indítunk. Szerencsére erre nem szokott szükség lenni. 

A fürdőszobai felső szekrény egy rendkívül praktikus és helytakarékos megoldás a fürdőszobákban, amely kiemelkedő tárolási lehetőséget kínál anélkül, hogy feleslegesen elfoglalná a padlót. Ez a bútordarab a fürdőszobai tér optimalizálását szolgálja, így ideális választás kisebb vagy közepes méretű fürdőszobákban.

A felső szekrények általában a fürdőszobai mosdók fölött helyezkednek el, így kihasználva a falak által nyújtott lehetőségeket. Ezek a szekrények különböző méretű polcokkal vagy rekeszekkel rendelkeznek, amelyek tökéletesek a fürdőszobai kellékek, törölközők, gyógyszerek és egyéb szükséges dolgok tárolására. Ezáltal rendezettebbé és tisztábbá teszik a fürdőszobát, miközben a mindennapi használat során könnyen hozzáférhetők maradnak az elhelyezett tárgyak.

A felső szekrények tervezése során gyakran hangsúlyt kap a stílus és a dizájn is. Az egyszerű, letisztult vonalaktól kezdve a modern vagy éppen klasszikus megjelenésig számos lehetőség áll rendelkezésre. A kiválasztott anyagok, például a fa, a műanyag vagy a fém, a fürdőszoba stílusához és színvilágához igazodva választhatók ki, így harmonikusan illeszkednek a környezetbe.

A felső szekrények nemcsak a praktikum és a tárolókapacitás miatt fontosak, hanem a fürdőszoba designjának kiemelkedő részei is lehetnek. Megfelelően választva a felső szekrények fokozhatják a fürdőszoba esztétikai vonzerejét, miközben növelik a funkcionalitást és segítenek a rendszeresség megteremtésében a fürdőszobai térben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
27 390 Ft - 119 900 Ft
Szín