Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti szék

A kerti székek kihagyhatatlan részét képezik a kültéri térberendezésnek, és számos előnnyel járnak, amelyek hozzájárulnak a szabadban eltöltött idő kényelméhez és élvezetéhez. A kerti székeknek két népszerű típusa van, a műanyag és a fémvázas változatok, amelyek mindkettő saját előnyökkel rendelkeznek.

A műanyag kerti székek könnyűek, tartósak és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Az UV-stabilizált műanyag anyag nem fakul ki a napfény hatására, és nem rohad meg vagy vetemedik az eső és a nedvesség hatására. Emellett könnyen tisztíthatók, ami különösen praktikus a kültéri környezetben. A műanyag székek gyakran több színben érhetők el, így könnyen illeszthetők a kert vagy terasz dekorjához.

A fémvázas kerti székek erősek és stabilak. Leggyakrabban alumíniumból vagy acélból készülnek, amelyek ellenállnak a rozsdának és a súlyosabb terhelésnek. Ezek az asztalok ideálisak olyan környezetekben, ahol a székeknek nagyobb igénybevételnek kell megfelelniük, például éttermekben vagy kávézók teraszain. A fémvázas székek stílusos és modern megjelenésűek, amelyek elegáns atmoszférát teremthetnek a kültéri térben.

A kerti székek kaphatók különböző méretekben és stílusokban, így könnyen megtalálhatók az adott tér és a személyes preferenciák igényeinek megfelelően. Egyes modellek összecsukhatók vagy könnyen tárolhatók, így ideálisak lehetnek kisebb teraszokon vagy balkonokon is.

Ezek a székek lehetővé teszik, hogy kényelmesen élvezhessük a kert vagy terasz nyugalmát. Legyen szó egy reggeli kávézásról, egy ebédről a családdal, vagy egy kellemes esti beszélgetésről a barátokkal, a kerti székek kényelmes és praktikus üléseket biztosítanak a szabadban. A műanyag és fémvázas kerti székek választása az egyéni igényektől és az adott helyszín sajátosságaitól függ, de mindkét típus lehetővé teszi, hogy a kültéri tér kényelmes és vendégszerető hellyé váljon.

Szűrés