Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Műanyag kerti szék

A műanyag kerti székek rendkívül népszerűek és praktikus választások a kültéri térberendezésben. Ezek a székek egyszerre ötvözik a könnyű súlyt, az időjárásállóságot és az alacsony karbantartási igényt, így ideálisak a kertek, teraszok és erkélyek számára. A műanyag kerti székek előnyei széles körűek, és rendkívül sokoldalúak.


25termék
 

Az egyik kiemelkedő tulajdonsága a műanyag kerti székeknek az időjárásállóságuk. A műanyag anyagok ellenállnak az esőnek, a hónak, a napsütésnek és az extrém hőmérsékletváltozásoknak, így hosszú élettartammal bírnak anélkül, hogy megrepednének vagy fakulnának. Ennek köszönhetően nem igényelnek különösebb védelmet vagy speciális karbantartást, ami nagy könnyebbséget jelent a tulajdonosoknak.

Ezenkívül a műanyag kerti székek könnyű súlyuknak köszönhetően könnyen mozgathatók és áthelyezhetők, ami rugalmas berendezési lehetőségeket biztosít. Lehetőség van őket egyszerűen összecsukni vagy tárolni is a téli hónapokban, így helytakarékosak és praktikusak.

A műanyag kerti székek széles választékban érhetők el különböző méretekben és stílusokban. Vannak egyszerű, letisztult designok, valamint díszesebb és színesebb változatok, így mindenki megtalálhatja a kertjéhez vagy teraszához leginkább illő darabokat. Emellett könnyen tisztíthatók, elég csak egy nedves ronggyal áttörölni őket.

A műanyag kerti székek rendkívül megfizethetőek, így ideális választást jelentenek a költségtudatos vásárlók számára is. Könnyen kombinálhatók más kerti bútorokkal és kiegészítőkkel, és lehetővé teszik, hogy a kültéri tér személyes stílusunkat és ízlésünket tükrözze.

Összességében a műanyag kerti székek praktikus, időjárásálló és költséghatékony megoldást nyújtanak a kültéri térberendezéshez. Kényelmes ülést biztosítanak a szabadban eltöltött időhöz, és hozzájárulnak a kert vagy terasz kényelmes és vendégszerető atmoszférájához. Legyen szó egy reggeli kávézásról, egy ebédről a családdal, vagy egy esti összejövetelről a barátokkal, a műanyag kerti székek segítenek abban, hogy a kültéri tér igazi élvezeti helyszínné váljon.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 889 Ft - 61 539 Ft