Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Orvosi csaptelep

Az orvosi karos csaptelep egy speciális eszköz a kórházakban, orvosi rendelőkben és más egészségügyi intézményekben, amelynek tervezése a steril környezet és a páciens-egészségügyi szabványok maximális betartását célozza meg. Ez a csaptelep rendkívül fontos szerepet játszik a kórházi környezetben, ahol a higiéniát és a fertőzés megelőzését kiemelten fontosnak tartják.


3termék 13

Az orvosi karos csaptelepek rendelkeznek olyan jellegzetességekkel, amelyek kifejezetten az egészségügyi környezethez alkalmazkodnak. Az anyagok gyakran rozsdamentes acélból vagy más könnyen tisztítható, ellenálló anyagokból készülnek. Ezek a csapok kiváló ellenállást nyújtanak a különböző fertőzéseket okozó mikrobákkal és baktériumokkal szemben.

Az orvosi csapok karos kivitele lehetővé teszi az egyszerű kezelést, amikor a kezek fertőtlenítése vagy tisztítása szükséges. Az eszközöknek általában van egy vagy több karja, amelyeket könnyedén lehet kezelni steril környezetben is, például steril kesztyű viselése esetén is.

Az orvosi karos csaptelepek nemcsak a steril környezet szükségleteit szolgálják, hanem hozzájárulnak az egészségügyi intézmények hatékony működéséhez és a betegek biztonságához is. A kifinomult tervezés, a kiváló minőségű anyagok és az innovatív technológiák együttesen teszik ezeket a csaptelepeket elengedhetetlen eszközzé az egészségügyi szektorban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 990 Ft - 16 190 Ft
Típus
Szerelési mód