Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fa létra

A fa létra az egyik legelterjedtebb típusú létrák közé tartozik, amelyeket számos háztartásban, műhelyben, kertben, és az építőiparban használnak. A fa létrák többféle méretben és formában kaphatóak, a kisebb méretű daraboktól egészen a hosszabb, akár több méteres változatokig.

A fa létra előnye, hogy könnyű súlyú, így könnyen mozgatható, valamint olcsóbb, mint a másik népszerű anyagból, az alumíniumból készült létrák. A fa létra anyaga környezetbarát, ami a fa ökológiai előnyeit is magában foglalja. A fa létra ellenálló az időjárás viszontagságainak, és megfelelő ápolás mellett hosszú élettartammal bírhat.

A fa létra használata során azonban fontos figyelni az általa biztosított teherbírási határokra, mivel az egyes méretek eltérő terhelhetőséggel bírnak. A létrának stabilan kell állnia a talajon, és el kell kerülni az esetleges sérüléseket, mivel ezek a balesetek veszélyét hordozzák magukban.


12termék 112

Összességében, a fa létra egy praktikus és megfizethető eszköz, amelynek használata sok szituációban előnyös lehet. A megfelelő méretű és minőségű fa létra kiválasztásával biztonságosan és hatékonyan végezhetők a feladatok, és hosszú távon is használható lehet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
24 111 Ft - 83 834 Ft