Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Automata csaptelep

Az automata, nyomógombos csaptelep egy modern és hatékony megoldás a vízfolyás szabályozására, különféle környezetekben, beleértve a közintézményeket, vendéglátóhelyeket, irodákat és más közösségi helyeket. Ez a csaptelep típus a kényelmes használat és a vízhatékonyság előnyeit kínálja.


9termék 19

Ezen csapok működése a benyomógombos működésen alapul. Amint az érzékelőt lenyomjuk, a csaptelep automatikusan megnyílik, lehetővé téve a víz folyását. A csap lezárása szintén automatikus, általában egy időzített funkció révén, amely után a vízfolyás automatikusan megszűnik. A nyomógombok vagy érintésérzékeny vezérlők további opciókat biztosítanak a használathoz.

Ez a csaptelep típus több előnyt kínál. Először is, hozzájárul a vízhatékonysághoz, mivel a vízfolyás csak akkor indul el, amikor szükség van rá, és automatikusan leáll, ha már nem szükséges. Ezáltal csökkenti a felesleges vízfogyasztást és a költségeket. Másodszor, a kényelmes használat és a környezeti higiénia elősegítése révén az ilyen csaptelepek segítenek megelőzni a kórokozók terjedését, különösen közösségi helyeken.

Az automata, nyomógombos csaptelepek széles választékban elérhetők különböző stílusokban és kivitelekben, amelyek lehetővé teszik az alkalmazkodást a különböző környezetek és dizájnpreferenciák szerint. A korszerű és elegáns kivitelek mellett ezek a csapok innovatív technológiákat alkalmaznak a megbízható működés és a hosszú élettartam érdekében.

Az automata, nyomógombos csaptelepek tehát egy modern és hatékony megoldást kínálnak a vízfolyás szabályozására, és a kényelmes használat, a vízhatékonyság és a higiénia előnyeit ötvözik a változatos tervezési lehetőségekkel.

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 490 Ft - 46 490 Ft
Típus
Szerelési mód
Nyílás fajtája