Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Szappanadagoló

A szappanadagoló egy praktikus és higiénikus megoldás a fürdőszobában vagy konyhában, amely lehetővé teszi a folyékony szappan vagy habzószappan könnyű és tiszta adagolását. Ez a modern eszköz nemcsak kényelmes, hanem hozzájárul a higiéniához is, hiszen minimalizálja a közvetlen érintkezést a szappannal, és segít elkerülni a felesleges szennyeződéseket a fürdőszobában vagy konyhában.


11termék 111

A szappanadagolók általában tartós, könnyen tisztítható anyagokból készülnek, például műanyagból, fémekből vagy üvegből. Ezek a különböző anyagok lehetővé teszik a szappanadagolók alkalmazkodását a környezet stílusához és igényeihez. A modern tervezésű szappanadagolók gyakran szép és esztétikus kiegészítők is lehetnek a fürdőszoba vagy konyha berendezésében.

Ezek a kiegészítők általában könnyen újratölthetők, és egyszerűen kezelhetők. Az adagolóknak különböző típusai vannak, például pumpás rendszerűek, érintésmentes szenzorral működők vagy nyomógombos változatok, amelyek mindegyike lehetőséget kínál a folyadék szabályozására és a kényelmes használatra.

A szappanadagolók különféle méreteket és formákat ölthetnek magukra, így könnyen illeszkednek a fürdőszoba vagy konyha kialakításához. Az ilyen kiegészítők nemcsak a mindennapi életet teszik könnyebbé, de egyúttal hozzájárulnak a környezet tisztaságához és a személyes higiéniához is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 174 Ft - 9 999 Ft