Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Bojler csaptelep

A bojler csaptelep egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a bojlerből származó forró vizet a kívánt helyre irányítani. Ezen csaptelepek fő célja a meleg víz rendelkezésre állásának szabályozása és a felhasználók kényelmének növelése. Az ilyen típusú csaptelepek széles körben használatosak otthonokban, irodákban és más olyan helyeken, ahol fontos a melegvíz-hozzáférés egyszerű és hatékony szabályozása.


5termék 15

A bojler csaptelepek tervezése során a praktikum és a könnyű használat kerül előtérbe. Általában kétkaros vagy egykaros kivitelben érhetők el. A kétkaros változatok külön kezelik a hideg és meleg vizet, lehetővé téve a felhasználóknak a vízhőmérséklet pontos szabályozását. Az egykaros kivitelek pedig egyetlen kar mozgatásával teszik lehetővé a meleg és hideg víz kombinálását.

Az anyagok tekintetében a bojler csaptelepek készülhetnek krómozott felületekről, rozsdamentes acélból, vagy más strapabíró anyagokból. A modern dizájnok sokféle stílusban elérhetők, így könnyen illeszthetők a fürdőszoba vagy konyha designjához.

A bojler csaptelepek egyszerű telepítést és karbantartást tesznek lehetővé, és fontos szerepet játszanak a meleg vízhatékonyság és hozzáférés terén. A minőségi kivitelezés és az innovatív technológiák együttesen hozzájárulnak a kényelemhez és a megbízható működéshez, amelyek a bojler csaptelepek jellemzői.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 569 Ft - 17 590 Ft
Szerelési mód
Nyílás fajtája