Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kádparaván

A kádparaván egy olyan fürdőszobai kiegészítő, amelyet a fürdőkád körül helyeznek el, hogy megakadályozza a víz szétszóródását a fürdés vagy zuhanyzás során. Ez a praktikus berendezés a fürdőszoba higiénikusabbá és rendezettebbé tételére szolgál.

A kádparavánok különböző anyagokból készülhetnek, például üvegből, műanyagból vagy akár fémvázra feszített textíliából. Az üvegből készült változatok általában elegánsabb megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának, és jobban átengedik a fényt, ami tágasabb hatást eredményez. A műanyag kádparavánok könnyebbek és általában olcsóbbak, valamint könnyen karbantarthatók. A textil kádparavánok rugalmasak és könnyen telepíthetők, mivel csak a fürdőkád szélére kell rögzíteni őket.

 


16termék 116

A kádparavánok több előnnyel járnak. Először is, megakadályozzák a víz szétterjedését a fürdőszobában, így a padló száraz és tiszta marad. Ez megkönnyíti a takarítást és csökkenti a csúszás veszélyét. Emellett a kádparavánok lehetővé teszik a zuhanyzást a fürdőkádban anélkül, hogy víz fröccsenne szét a fürdőszobában, így kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak.

A kádparavánok számos méretben és kialakításban elérhetők, így könnyen megtalálható a fürdőszoba stílusához és méreteihez illő változat. Ráadásul sok kádparaván állítható, ami lehetővé teszi a magasság és szélesség testre szabását.

Összességében a kádparaván egy hasznos kiegészítő, amely stílusos megjelenést és praktikus megoldást nyújt a fürdőszobában. Véd a víz káros hatásaitól, minimalizálja a takarítást és lehetővé teszi a kényelmes zuhanyzást vagy fürdést anélkül, hogy a víz szétszóródna a fürdőszobában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
28 479 Ft - 80 919 Ft
Profil színe
Kádparaván méret
Biztonsági üveg vastagság