Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Egyenes kád

Az egyenes fürdőkád egy klasszikus, időtálló és népszerű fürdőszobai kialakítás, melyet gyakran választanak a fürdőszobák központi elemeként. Ezek a fürdőkádak egy hosszúkás és egyenes formavilágot képviselnek, vízálló anyagokból, mint például az akril. 


4termék 14

Az egyenes fürdőkádakat gyakran választják a praktikus kialakításuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt. Az egyenes forma lehetővé teszi a fürdőszoba térkihasználását, és alkalmazkodik a kisebb helyekhez is. Ezek a kádak ideálisak a zuhanyzásra és a hosszabb fürdésekre is, így megfelelnek mind a funkcionális, mind az esztétikai elvárásoknak.

A modern egyenes fürdőkádak különböző méretekben és stílusokban elérhetők, lehetőséget adva a személyes preferenciák kifejezésére. Az egyes modellek gyakran tartalmaznak kényelmi funkciókat, mint például fejtámla, ergonomikus formatervezés vagy akár csúszásgátlós aljzat, amelyek tovább növelik a fürdőkád használatának élvezetét és biztonságát. Az egyenes fürdőkádak tehát nemcsak praktikusak, hanem esztétikailag is vonzóak, és hozzájárulnak a fürdőszoba letisztult és modern megjelenéséhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
59 900 Ft - 152 900 Ft
Hosszúság
Rendelhető