Szállítási díj csak 990 Ft! 25000 Ft felett INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Rólunk

Cégünk évtizedek óta foglalkozik fürdőszobai kellékekkel és fürdőszoba kiegészítőkkel. Legyen szó lakásfelújításról vagy házépítésről, a fürdőszobájába nálunk biztosan mindenre rálel.

Sokszor kihívás jelent megtalálni a tökéletes fürdőszoba bútort, a hozzá illő csaptelepet vagy akár a zuhanyfejet, éppen ezért nálunk rengeteg típus közül választhat. Fürdőszoba bútoraink között talál fürdőszoba felső szekrényt, mosdószekrényt és komplett fürdőszoba bútort egyaránt. Több mint 150 csaptelepünk kínálatából választhat fürdőszobai mosdó csaptelepet, zuhany csaptelepet és akár konyhai és mosogató csaptelepet is. További kategóriáinkból válogathat egész otthonába, ízlésének megfelelő csaptelepet, lebeltéri vagy kültéri csaptelepről.

Nem titkolt célunk az, hogy minőségi szolgáltatást és termékeket nyújtsunk egész Magyarország területén és ezzel a legelismertebb webáruházak közé kerüljünk. Folyamatosan bövülő kínálattal és csak és kizárólag minőségi termékekkel foglalkozunk most is és a jövőben sem tervezünk ezen változtatni! Első számú célunk az ügyfeleink elégedettsége. Próbálunk minél egyedibb termékeket behozni áruházunk kínálatában. Büszkék vagyunk a hatalmas dizájn választékunkra, kiemelkedően a WC ülőkéinkre és a zuhanyfüggönyeinkre melyek hatalmas közkedveltségnek örvendenek. 

Áruházunk kevesebb, mint fél év alatt elérte azt, hogy több, mint 1500 termék folyamatosan aktív és rendelhető. Szállítási időnket jelentősen lecsökkentettük a kezdetekhez képest, illetve, több mint 2000 elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk. 

Csapatunkkal közösen folyamatosan várjuk ügyfeleink véleményét, akár értékelés formájában, akár emailben vagy telefonon. Köszönjük eddigi bizalmukat és, hogy elolvasták a cégünk bemutatkozását.