Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Pisoáröblító csaptelep

A pisoáröblítő csaptelep egy olyan speciális berendezés, amely kifejezetten a pisoárok öblítéséhez lett tervezve. Ezek a csaptelepek különösen elterjedtek közösségi helyeken, mint például közintézmények, éttermek, irodák és sportlétesítmények, ahol a nagy látogatószám és a higiénia kiemelt fontosságú.


2termék 12

Ezen csaptelepek jellegzetes tulajdonsága, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára az öblítési folyamatot a pisoároknál. Általában automata vagy infraérzékelős kialakításúak, ahol a lehető legkevesebbet kell érintkezni a csapteleppel. 

Egyes pisoáröblítő csaptelepek érintésérzékeny szenzorokkal vannak felszerelve, így a vízöblítés automatikusan elindul, amikor a felhasználó távozik a pisoártól. Ez nem csak kényelmes, de hozzájárul a vízhatékonysághoz is, mivel a vízfolyás csak akkor történik, amikor valóban szükség van rá.

A csaptelepek anyaga és felülete gyakran olyan kivitelben készül, amely ellenáll a korróziónak és könnyen tisztítható. A rozsdamentes acél vagy króm bevonatok népszerűek, mivel ezek a felületek hozzájárulnak a higiénia fenntartásához és esztétikus megjelenést kölcsönöznek.

A pisoáröblítő csaptelepek a fürdőszobákban vagy wc-kben történő alkalmazásra specializálódtak, és a közösségi helyeken elengedhetetlenek a környezet higiéniájának fenntartásához. A modern változatok különböző funkciókat és dizájnokat kínálnak, lehetővé téve a felhasználók számára a megfelelő stílus és funkcionalitás kiválasztását az adott környezetben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
21 440 Ft - 24 052 Ft