Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti láda

Kerti láda

Egy rendkívül hasznos és sokoldalú kerti kiegészítő, amely számos előnnyel jár a kertrendezés és tárolás terén. Ez az eszköz lehetővé teszi a kerti kiegészítők, szerszámok, játékok és egyéb tárgyak rendezett és védelmet nyújtó tárolását. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a kerti láda jellemzőit és előnyeit.


20termék 120

A kerti láda általában strapabíró anyagokból készül, például műanyagból vagy fából, és rendszerint időjárásállóvá alakítják, hogy ellenálljon az esőnek, hónak és napsütésnek. Ennek köszönhetően a kerti láda szabadtéri használatra is alkalmas, és hosszú élettartammal bír.

Ezek a ládák rendkívül praktikusak, mivel könnyen hozzáférhető tárolóteret nyújtanak a kertben vagy teraszon. Használhatjuk őket a kerti szerszámok, virágok, párnák, takarók vagy akár gyermekjátékok tárolására. A kerti láda segít rendezetten tartani a teret, minimalizálva a szóródó tárgyakat.

Emellett a kerti ládák gyakran kialakított fedellel rendelkeznek, ami védelmet nyújt a tárolt tárgyaknak az időjárás viszontagságaival szemben. A fedél általában könnyen nyitható és zárható, így a tárgyak könnyen elérhetők és biztonságban vannak.

A kerti ládák elérhetők különböző méretekben és stílusokban, így könnyedén illeszthetők a kert vagy terasz stílusához. Választhatunk egyszerű, letisztult kialakítású ládákat, vagy díszített változatokat is, amelyek esztétikailag is feldobják a környezetüket.

Összességében a kerti láda rendkívül hasznos kiegészítő, amely praktikus tárolási lehetőséget kínál a kert és terasz számára. Könnyen kezelhető, védelmet nyújt a tárolt tárgyaknak, és hozzájárul a környezet rendezettségéhez és esztétikájához. Legyen szó kisebb vagy nagyobb kertekről, a kerti láda segít megőrizni a rendet és a funkcionalitást a szabadban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 379 Ft - 230 259 Ft
Méret