Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai mosdószekrény

A mosdószekrények a fürdőszoba egyik legfontosabb bútorai, mivel ez adja a mosdó alá helyet a tárolásra. A mosdószekrények választéka nagyon széles, lehetnek egyszerűbb, letisztultabb darabok, vagy díszesebbek, extravagánsabbak. A mosdószekrényeknek két alap típusa van, az álló és a fali fürdőszoba bútor. Van olyan bútor amibe a mosdókagyló beépíthető és van olyan amire a mosdókagylú ültethető. Kínálatunkban az összes beépíthető mosdókagylós bútorhoz tartozék a mosdókagyló is. A ráültethetős bútorokhoz pedig Ön a saját igénye szerint tud választani mosdókagylót. 


259termék
 

A fürdőszobai mosdószekrény az otthonokban elengedhetetlen része a fürdőszoba berendezésének. Funkcionális és esztétikus jellege révén a mosdószekrények nem csupán tárolási lehetőséget kínálnak, hanem stílusosan is kiegészítik a fürdőszoba enteriőrjét.

Ezek a bútorok különféle méretekben és kivitelekben elérhetők, alkalmazkodva a fürdőszoba teréhez és az egyedi igényekhez. A mosdószekrények gyakran tartalmaznak egy vagy több mosdót, valamint számos tárolóegységet, mint például fiókokat vagy ajtókat, amelyek ideálisak a fürdőszobai kiegészítők, törölközők és egyéb tárgyak elrejtésére, ezzel tisztán és rendezetten tartva a helyiséget.

A mosdószekrények anyaga is változatos lehet, beleértve a fa, a műanyag és a fém kombinációit. A minőségi anyagok nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem ellenállnak a fürdőszobai környezet okozta nedvességnek és kopásnak is. Az időtálló kivitelezés és a könnyű tisztíthatóság tovább növeli ezeknek a bútoroknak az értékét és praktikumát.

Az egyedi dizájnok révén a mosdószekrények a fürdőszoba fő látványelemévé válhatnak. Az egyszerű, letisztult vonalaktól kezdve a modern és extravagáns formákig számos lehetőség áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illeszkedő darabot. Összességében a fürdőszobai mosdószekrények nemcsak praktikusak, hanem a fürdőszoba designjának kiemelkedő részei is, hozzájárulva a helyiség funkcionalitásához és esztétikai értékéhez.

Az általunk forgalmazott bútorokat szállítás után mindig ki lehet bontani amit a futár meg is vár, így garantálni tudjuk a sérülésmentes szállítást!

Szűrés
Ár
 (Ft)
21 890 Ft - 389 900 Ft
Szélesség
Kivitel
Szín